MC Touring Camp summer af aktivitet
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MC Touring Camp summer af aktivitet

Liv og glade dage på Danmarks motorcykel campingplads
Tommy Rønn
23/07-2013 kl. 19:30

MagaCin er i disse dage på Danmarks eneste regulære motorcykel-campingplads, MC Touring Camp i Nødager på Djursland. Pladsen summer af liv, og er derfor mere spændende end normalt. Ingen tvivl om det gode vejr trækker, men også det gode poolområde samt Djurslands aktiviteter trækker med garanti i de danske motorcyklister. 

Pladsen oplever i disse dage rekordbelægning. Pladsbestyren Henning oplyser at uge 29 var sølle 10 overnatninger fra ugerekord, og d.d. gæster tæt ved 300 personer MC Touring Camp. Liv og glade dage for motorcyklister. 

Klientellet på pladsen er anderledes end for 5-10 år siden. Rigtig mange børnefamilier og udenlandske gæster overnatter på MC Touring Camp. Af udlændinge ses mange svenske og norske, og ungerne ses med mor og far, men også på tur med bedstemor og bedstefar. 

Pladsen er optimal og tænkt til motorcyklister. Det betyder stort bordområde hvor egen mad må indtages. Motorcyklister behøver altså ikke medbringe borde samt stole. Også baderum samt toiletter er udstyret med sæbe så kedelige nødvendigheder ikke skal medbringes. 

Til de rigtig dovne motorcyklister tilbyder cafeteriet også et rigt udvalg af retter fra 40-100 kr. Ikke gourmet mad, men fornuftig til prisen. Også de mest nødvendige ting til toilettasken kan købes på pladsen. 

Ifølge børnene som er medbragt, er det bedste ved MC Touring Camp, poolområdet og hyggen. De unger ved hvad de taler om, for de har været på et utal af campingpladser. Ifølge de erfarne campingunger er pladsen middel sammenlignet med andre campingpladser. 

Prisen er 60 kr. pr. person for overnatning. Telt og motorcykel er gratis. Køkken er udstyret med gryder og pander, og køleskab kan benyttes så mælken ikke bliver sur. Overnatning kræver dog medlemsskab af MC Touring Club hvis statsborgerskabet siger dansk. Et sådan medlemskab koster 190 kr. årligt. 

Besøgende på MC Touring Camp har alle muligheder når udflugter skal arrangeres. Skandinavisk dyrepark er en oplevelse af de store. Æbeltoft Zoo er ikke langt væk. Fregatten Jylland er altid et besøg værd for store og må. Er det leg der søges virker Djurs Sommerland altid og en strandtur i Fjellerup, Bønnerup eller Grenå er altid en vinder.

Kan noget gøres bedre på MC Touring Camp? Ja, når pladsen er fyldt kan der være pokkers langt til toiletbygningen. En lille toiletbygning bagerst på pladsen, til tider med stor belægning, vil øge komforten. Ydermere vil langtrækkende WIFI med garanti også tiltrække flere besøgende i disse internettider, samt forbedring af rengøring på toiletter vil give pladsen et løft. Desuden er det svært at forstå flere finder det så svært at læse skiltet, der forlanger grundig afvaskning inden poolbesøg. Beskidte personer i poolen gør ikke badeturen lækker.

Dette er familiens første besøg på MC Touring Camp i ferietiden. Og det bliver sandsynligvis ikke sidste sommerferie i Nødager.

Del med en ven

0 personer snakker om “MC Touring Camp summer af aktivitet

  1. Ja det er hyggeligt, man kommer altid i kontakt med nyre menneske der opper, og tak hyggeligt sammen være

Skriv et svar

Giver børn en ny start