MC Syd er Årets Honda Forhandler 2023, og landets eneste Goldwing Center - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MC Syd er Årets Honda Forhandler 2023, og landets eneste Goldwing Center

MC Syd fortsætter som Årets Honda Forhandler, og topper lige af med at blive udnævnt som landets eneste Goldwing Center.
Steffen F. Olesen
23/04-2024 kl. 08:34

MC Syd har for andet år i streg modtaget et trofæ, hvor der i bunden står Årets Honda Forhandler 2023.
En anerkendelse man på ingen måder kommer sovende til, og som i den grad understreger forretningens dedikation til Honda og høje serviceniveau.

Et godt eksempel herpå er MC Syds nylige prædikat som Danmarks eneste officielle Goldwing Center.
En titel der ifølge Honda vidner om størst teknisk indsigt, men også en titel der betyder, at du kan finde et komplet model lineup i forretningen.

Mads Hansen – salgschef for Honda Motorcykler Danmark – fortæller, at titlen som officielt Goldwing Center ikke bare er en man bliver tildelt, men noget man gør sig fortjent til på baggrund af stor investering og dedikation.

Hæderen som Årets Honda Forhandler 2023 er et bevis på, at MC Syd har spillet en afgørende rolle i at opretholde Hondas plads som det mest solgte motorcykelmærke i Danmark. Og indehaver Jimmi Kjær samt team har ifølge Honda udvist exceptionel dedikation og arbejdsindsats.

Mads Hansen roser desuden MC Syd for deres konsekvente fokus på et bredt udvalg af produkter (alle modeller i alle farver), dybtgående produktkendskab og ikke mindst fremragende kundepleje.
Han påpeger også, at MC Syds evne til at tiltrække og fastholde kunder har været en væsentlig faktor for deres succes, og samtidig har bidraget betydeligt til Hondas store markedsandel i Danmark.

På vegne af hele teamet bag MC Syd glæder Jimmi sig over anderkendelsen, og ser det som tegn på at MC Syd fortsat er på rette vej.
Det betyder også, at holdet nu er endnu mere motiveret til at levere en exceptionel kundeoplevelse, og derved fremme salget af Honda motorcykler i Danmark.

Godt gået af folkene på Ribevej i Rødding – Stort tillykke!

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start