MC ala Lauge Jensen - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MC ala Lauge Jensen

Fantastisk med ny dansk Nilfisk
Tommy Rønn
18/09-2009 kl. 21:24

Sidst danskerne forsøgte med et motorcykel-eventyr, endte det med den meget populære Nimbus fra Nilfisk firmaet Fisker og Nielsen. Om Lauge Jensen maskinen bliver lige så populær er irellevant. Det vigtigste er at vi igen har en dansk MC producent.

Lauge har brugt over 30.000.000 kr. på udviklingen af maskinen. Dette viser at maskinen ikke er en simpel ombygning, men en regulær ny motorcykel på markedet.

Motorcyklen er bygget omkring en motor fra amerikanske Ultima, som ofte yder over 100 hk. Lauge nøjes dog med en del mindre, da Lauges maskine kun yder 70 hk på baghjulet. Altså en 85-90 hk i motoren. Så er der med garanti rigeligt bundtræk i den 1,8 liter store maskine.

Lauge har selv designet og ændret både stempler, knaster, ventiler og indsprøjtning. Derfor kan motorydelse og køremåde tilpasses helt eksakt så det passer perfekt til ønskede køreegenskaber.

Lauge har altså droslet maskinen, hvilket med garanti gøres for at klæde lovrider stilen.

Prisen lander på ca. den halve million. Hvor meget over eller under må vi vente med. Det samme gælder billeder af maskinen, da ingen får den at se før Jan Trøjborg løfter sløret i Horsens mandag.

MagaCin.dk er naturligvis med til presentationen, og straks derefter offentliggør vi billederne.

Se mere på http://www.laugejensen.dk/

Del med en ven

0 personer snakker om “MC ala Lauge Jensen

  1. Det bliver rigtigt spændende at høre mere til motorcykel.. det er jo kæmpe stort!

    Var jeg selvstændig eller havde noget at skulle sige i en moderne virksomhed, så skulle der dælme stå en lauge jensen bike i ceceptionen / lobbyen, mon ikke at der er lidt reklameværdi i at være en af de første til at aftage en af cyklerne, eventuelt få taget et billede af overrækkelse af nøglen og et håndtryk i den lokale sprøjte 😉

  2. jeg vil da håbe for uffe han er beder til og lave de cykler ind den harley han solte mig for sikke da en gang lort og ja 2 sæsonger har den ikke ku kører så man da håbe dem der køber ved ham har en mekanikker der kan hjælpe dem for motorcykker kan han da ikke lave

Skriv et svar

Giver børn en ny start