Video: Top Gun's Maverick har fået ny motorcykel!
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Maverick er tilbage!

- og han har fået ny MC.
Steffen F. Olesen
22/07-2019 kl. 11:45

Hvem husker ikke de fede scener fra Top Gun, hvor Maverick drøner ned af en landingsbane på sin Kawasaki GPZ900R, for til sidst at ende ud i et dragrace med et kampfly! 

Ser man bort fra at Maverick’s Kawasaki i virkeligheden var bundet fast på nakken af en trailer, er det uden tvivl en af de fedeste – om ikke andet mest ikoniske – filmscener til dato.

Der er for kort tid siden udgivet nedenstående teaser, hvor Tom Cruise har børstet støvet af sine Ray-Ban's, og genoplivet Maverick efter 34 år. 

Nu tænker du nok, hvorfor i al verden sidder jeg og læser om den nye Top Gun film på MagaCin? Jo, ser du – lidt over halvvejs i teaseren’s ser vi Maverick, med et smil som du som motorcyklist kender alt for godt, trille afsted på sin gamle GPZ’er, og umiddelbart efter bliver der klippet til næste scene hvor Maverick, med en noget mere sportslig førerposition, suser afsted på sin nyindkøbte landevejsracer.

Motorcykler er gennem tiden ofte blevet associeret med slemme fyre og bandekultur, men disse tåbeligheder bliver endnu engang bragt til skamme, af 1 stk. bad-ass actionhelt, der drøner afsted på sin knivskarpe Kawasaki H2, hen ad highway to the danger zone!

Top Gun var en film der kastede et positivt lys over motorcykler. Filmens helt kørte på en, og han elskede det!

Først og fremmest tillykke til Maverick med den nye cykel. Det bliver spændende at se, om han kan tøjle den på lige så fremragende vis, som når han sidder bag styrepinden i et luftbåren legetøj.

Og sidst men ikke mindst så læg lige mærke til at Maverick’s nye motorcykel, ikke er hægtet bag på en trailer – mon kampflyene kan følge med her?

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start