Mangler du penge fra Bike ? - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Mangler du penge fra Bike ?

Nogle har endnu ikke modtaget det skyldige beløb
Bryce Nussbaumer
16/07-2012 kl. 15:30

Da danske Bike lukkede, lovede magasinet Bike at alle abonnenterne skulle holdes skadesfri. Ifølge vores læsere har nogle abonnenter modtaget deres tilgodehavender, mens andre endnu intet har modtaget.

At nogen endnu ikke har modtaget deres tilgodehavender skyldes utvivlsomt en fejl. På MagaCin har vi et godt kendskab til redaktøren på Bike, som altid følger det der loves.

Mangler du pengene efter dit Bike abonnement bør du, ifølge en af vores læsere, rette henvendelse direkte til udgiveren i Danmark.

Udgiveren af Bike var:

Cvr: 21834874

Motopress Aps

Fredericiagade 90, 2. sal

1310 København K

Del med en ven

0 personer snakker om “Mangler du penge fra Bike ?

  1. Jeg ved, at OK Forlaget, som stod bag udgivelsen af Bike i Danmark, har forholdt sig seriøst til opgaven med at betale abonnenterne deres penge tilbage. Beskeden om tilbagebetaling blev sendt ud med det sidste nummer af Bike i slutningen af februar, og bortset fra en enkelt telefonisk henvendelse i denne uge har jeg ikke hørt om manglende tilbagebetaling i længere tid. Jeg har formelt ikke noget at gøre med Bike, MotoPress ApS eller OK Forlaget længere, men jeg sender gerne mails om manglende betaling videre, hvis I mailer mig på [email protected]

Skriv et svar

Giver børn en ny start