Mange 2018 verdensnyheder på MagaCin.dk
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Mange verdensnyheder på MagaCin.dk

Den næste måned bringer et væld af eksklusive verdensnyheder
Webmaster
21/02-2018 kl. 16:30

Det er regulært stress der har meldt sig på MagaCin.dk redaktionen. Journalisterne farer verden rundt for at prøve og gennemteste alle de spændende verdensnyheder, så MagaCin.dk læserne kan blive de første med det sidste.

Carsten er p.t. i Spanien hvor den helt nye udgave af den populære Yamaha MT-07 er under kniven. MT-07 er opdateret til 2018 med opdateret affjedring, og opdaterede bremsere. Netop kritikpunkterne på den tidligere version. Ydermere er MT-07 2018 opdateret med et mere tidsfriskt design.

Alt om den nye Yamaha MT-07 vil allerede kunne læses her på siden i morgen, eller overmorgen. Naturligvis supporteret med video.

I den kommende weekend er MagaCin.dk naturligvis også repræsenteret ved den store motorcykeludstilling i Lokomotivværkstedet i København. Der vil vores journalister Peter og Mathias sørge for løbende artikler og stemningsbilleder fra udstillingen.

Straks efter weekendens udstilling, farer Carsten igen afsted mod Spanien hvor alle de nye modeller fra Kawasaki skal gennemprøves. Carsten skal køre Ninja 400, Z900RS og naturligvis Kawasaki H2 SX. Beskrivelse af disse maskiner vil derfor allerede kunne læses omkring 10. marts.

Ugen fra d. 19.03 til d. 25.03 går det helt galt. Mathias flyver til Tokyo, Japan, hvor han skal præsenteres for en regulær verdensnyhed og nyskabelse i den tohjulede verden. Nyheden er så hemmelig at end ikke vi får noget information før sløret løftes i Japan. Mathias fortsætter direkte til Tokyo Motorcycle Show 2018, hvorfra han vil bringe en reportage omkring fremtidens tohjulstrends.

I selvsamme uge er Carsten igen i Spanien for at prøve den nye Honda CB1000R på Ascari racerbanen. En ekstremt spændende motorcykel Carsten forventer sig meget af, da forgængeneren var en fantastisk køremaskine, som også endte med at tage titlen som Årets Motorcykel her i Danmark.

Og der bliver rigtig tomt på kontoret i denne uge, da Gunnar flyver til Portugal, hvor den til dato største Ducati Scrambler skal prøves. Nemlig den nye Ducati Scrambler 1100. Scrambler serien fra Ducati er blevet uhyre populær, og den nye store Scrambler laver næppe op på det. Men det ved vi meget mere om når Gunanar returnerer fra Lissabon.

Så jo kære læsere. I kan godt glæde jer. Der kommer mængder af spændende eksklusivt nyt på MagaCin de næste 4-5 uger.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start