MagaCin udsat for forbrydelse - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MagaCin udsat for forbrydelse

Person oplyser om falsk MagaCin tilhørsforhold
Webmaster
09/10-2012 kl. 17:30

En chokerende telefon-samtale hos MagaCin:  – Importør: “Det samtaleanlæg i ønskede at teste. Skal vi gøre det nu?”  – MagaCin “Hvilket samtaleanlæg”  – Importør: “Det anlæg jeres nye mand skulle teste for jer for nogen tid siden.  – MagaCin: Hvilken ny mand?  – Importør: Det anlæg til flere hjelme i ønskede at teste.

Hele samtalen var sort snak for begge parter, og det viser sig at en importør af bl.a. samtaleanlæg på Fyn, var blevet kontaktet af en person, der oplyste at han skulle teste samtaleanlæg til MagaCin.dk. Noget MagaCin ingen kendskab har til.

Heldigvis var importøren tilbageholdende, og udleverede ikke nogle anlæg til personen. Normalt når MagaCin kontakter importører for udlån til tests, udleverer de straks, men i dette tilfælde var anlægget ikke på lager, hvorfor importøren var tilbageholdende med hjemtagelse for udlån.

MagaCin vil nu informere alle danske importører om hvilke medarbejdere der kan rekvirere udstyr til test.

At udgive sig for anden person, er ikke umiddelbart strafbart. At informere om falsk tilhørsforhold, for adgang til en given virksomheds muligheder og aktiver er strafbart.

MagaCin overvejer nu politi-anmeldelse.

Hvis nogen oplever kontakt fra MagaCin, specielt hos forhandlerne, importørene etc. hører vi gerne om det via webmaster(at)magacin.dk. Dette problem med falske medarbejdere ønsker vi naturligvis standset straks.

Del med en ven

0 personer snakker om “MagaCin udsat for forbrydelse

  1. Velkommen til 2012 hvor uærlige er flertallet og frækheden er abnorm. Ingen tør sgu da sælge en motorcykel idag for allerede ved prøveturen er motorcyklen væk. "desværre" glemmer køber at komme tilbage og betale.

  2. Af strategiske årsager burde Magacin måske ikke have offentliggjort denne "nyhed", men enig med den forrige taler – hvad fanden er det for en mentalitet der hersker i dette land. For 30 år siden tog vi på motorcykel træf på en pløjemark, stillede motorcyklen ulåst, gik op i teltet og festede hele natten, glemte sin pung på bordet og hentede den næste morgen samme sted… det var tider.

Skriv et svar

Giver børn en ny start