MagaCin & 123mc takker Dronning Margrethe for støtten
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MagaCin takker Dronningen for støtte

Hun sagde det selv: "gør ... noget der ikke er behov for, noget unyttigt".
Mathias B. Høj
02/01-2018 kl. 10:46

Hvis din hukommelse ikke var helt deaktiveret af boblevand og velkomstdrinks husker du måske lidt af Dronningens nytårstale? MagaCins Afdeling for Royal Taleanalyse gør, og vil hjælpe din hukommelse på gled. Thi majestæten sagde ordret:

Jeg tror ikke, at man kan overkomme at interessere sig for alting.


Jeg vil her i aften komme med min lille opfordring til, at vi sommetider gør noget andet end det, vi plejer. Noget, der ligger uden for dagligdagens praktiske gøremål.


Prøv at gøre noget, der ikke er nødvendigt, noget der ikke er behov for, noget unyttigt!

Herefter sagde hun noget sludder med en gåtur ved stranden eller i skoven, men vi vurderer, at det i virkeligheden mest var motorcykelkørsel hun mente. For hvad er er mere unyttigt?

Så der har du det: en helt klar ordre til at køre motorcykel fra Majestæten selv. Hvis du ikke har en, så se at få købt en. Eller få skæld ud af Dronningen i næste tale.

Del med en ven

0 personer snakker om “MagaCin takker Dronningen for støtte

  1. Føler det da som en absolut nødvendighed, for mit mentale helbred, at køre motorcykel. Men vil da tage hendes råd til mig alligevel, og prøve at hilse på en af de der Harleykørere. 😛

  2. hahaha Michael-p 😀
    Lige præcis. MC-kørsel er terapi. Hvis man kører flere sammen er det gruppeterapi 😀

    Bilkørsel foregår fra A til B.
    MC-kørsel foregår som oftest fra A til A ad den længst mulige omvej, indenfor den tid der er til rådighed – og JA – vi skal nok fortsætte i 2018 og siger tak til dronningen

Skriv et svar

Giver børn en ny start