MagaCin skal på skole - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MagaCin skal på skole

Alle kan blive bedre, også vores journalister
Webmaster
20/08-2011 kl. 15:15

Vi sender alle vores journalister på skole den 20. september. Hele delegationen skal en tur på Silverstone i England, hvor de skal undervises af selveste Ron Haslam. Trods det faktum at mange af journalisterne selv er instruktører i det daglige, på diverse danske kørekurser, kan også de blive bedre. Selv en gammel hund kan lære nye kunstner.

Ron Haslam er en af tidernes største roadracing-stjerner, som mange kender fra de utallige GP han har kørt. Hele 110 er det blevet til i karrieren. Nu bruger Ron Haslam det meste af sin tid på undervisning af galninge som vores journaliststab.

Nutidens roadracing entusiaster kender garanteret Ron Haslam´s søn, Leon Haslam, som p.t. er bedst placerede BMW kører i VM Superbike, hvor han samlet ligger #5. Leon er også undervist af farmand, så vores journalister kan jo håbe de får lige så meget fart i maskinerne som Leon.

For at dette besøg skal blive rigtigt godt, deltager journalisterne i forskellige klasser. Flertallet i Premium 600, og en på Elite 1000. Ydermere medbringer vi et par helt grønne motorcyklister, der også skal prøve skolen, så vi derefter kan fortælle om denne skole egner sig til alle, i alle niveauer.

Det er altså også en regulær test af denne kendte køreskole, som vi gerne skulle kunne bringe tilbage til Danmark til vores TV-programmer.

Del med en ven

0 personer snakker om “MagaCin skal på skole

  1. syntes da det er meget sundt at indse man altid kan blive bedre, også selv om det da er mit indtryk i godt kan køre motorcykel i forvejen. Held og lykke med turen og gør nu ikke danmark til grin 🙂

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start