MagaCin prøver årets store nyhed - Yamaha MT10
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MagaCin prøver årets mørke nyhed

Yamaha darkside MT10 i Magacins kyndige hænder
Webmaster
08/05-2016 kl. 22:00

MagaCin er i disse dage i Spanien hvor Yamaha præsenterer deres helt store 2016 nyhed, nemlig den meget omtalte MT10.  Netop kommet fra den indledende pressepræsentation, kan vi fortælle at MT10 virker lovende på mange punkter.

MT10 er langt mere end en Yamaha R1, uden kåbe. Hele ideen omkring en power streetfighter er nytænkt fra Yamaha, så alt er tænkt til frækhed, ballade og urban kørbarhed da MT10 blev designet. Motoren er rigtignok en modereret udgave af R1 maskinrummet, men det vil få begræde da R1 motoren p.t. er en af de bedste blandt de vilde.

Desværre er vejrguderne i Almeria, Spanien, hvor verdens-præsentationen finder sted, ikke søde ved verdenspressen. Der er lovet regn hele dagen i morgen, hvor MT10 skal prøvekøres på de Sydspanske bjergveje, så det bliver svært at udnytte den voldsomme 160 hk momentstærke motor til grænsen.

Med en fornuftig pris på ca. 200.000 kr., og de flotte data, bliver Yamaha MT10 med garanti et hit hvis køreegenskaberne er i top. I morgen ved vi fra Carsten om køreegenskaberne er værd at skrive hjem om.

Spændende om BMW S1000R og Aprilia RSV4 Touono nu lider af rystende nervøse svedeture. En ny dreng i klassen er jo undervejs.

Del med en ven

0 personer snakker om “MagaCin prøver årets mørke nyhed

  1. Hvorfor er det lige, at MT10 er en nytænkt ide fra Yamaha?
    FZ1-n er jo også en R1 uden kåbe, måske en anelse mindre ekstrem, men stadig en maskine til sjov og ballade.
    Kan ikke helt se forskellen i konceptet på de 2.

Skriv et svar

Giver børn en ny start