MagaCin på pletten til verdensnyhed - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MagaCin på pletten til verdensnyhed

Fotografering forbudt ved offentliggørelsen
Carsten F. Olesen
24/11-2009 kl. 23:00

Schuberth dropper det støvede image

MagaCin's udsendte er i skrivende stund på vej hjem fra en interessant rundvisning ved den tyske hjelmproducent Schuberth's udviklings, test og produktionsfaciliteter i Magdeburg.

Schuberth er i danmark hovedsageligt kendt for flip-up hjelme med et lavt støjniveau, men virksomheden agter fremover at øge sine markedsandele med nye produkter.

Et af de nye produkter, er en ordning som den 1/11 trådte i kraft i Danmark. Ved behørig dokumentation kan ejere af Schuberth hjelme som er tilstrækkeligt skadet ved uheld, fremover erhverve sig en tilsvarende ny hjelm for 1/3 del af prisen.

En anden nyhed er muligheden for på C3 hjelmen at udskifte en del af hjelmens polstring, med en lignende del som har indbygget Bluetooth kommunikation, og Bluetooth modulet skulle være ude ved forhandlerne om en uges tid.

Lidt længere udsigter har det med opfølgere til J1 og S1, da der går ca. et års tid inden J2 og S2 frigives.

Et af de mere festlige indslag ved virksomhedsbesøget, var da den tidligere Formel 1 verdensmester Michael Schumacher's specielt udviklede carbon roadracing hjelm kom på bordet. Lige netop denne hjelm imponerede ekstraordinært med en vægt på sølle 850 gram.

Derfor var det også med stor interesse, at MagaCin's udsendte som de allerførste modtog information om at Schummi's roadracing hjelm er udviklingsgrundlag for en ny kommende hjelm – S1R.

S1R hjelmen forventes frigivet en gang i efteråret 2010.

Det var desværre ikke tilladt at fotografere, men vi noterede os en estimeret pris på €599-799

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start