MagaCin og 123 som markedsleder i motorcykel salg
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MagaCin og 123 som tung markedsleder

Nu ingen tvivl om hvor danskerne handler deres motorcykler
Webmaster
10/07-2015 kl. 16:30

Maj besøgstal fra besøgskontrollen på hjemmesider i Danmark, Gemius, som regnes som mest seriøse og professionelle måleinstitut, har netop offentliggjort tal fra maj 2015. Gemius er et analyseinstitut alle professionelle udbydere af hjemmesider betaler for monitorering.

Maj fortæller at MagaCin og 123 nu oplever ca. dobbelt antal besøgende og ca. dobbelt antal sidevisninger på mediet, sammenlignet med landets andre store MC medier.

MagaCin og 123 har længe været markedsledende, men tidligere var førerrollen ikke så markant som nu. Det er første gang Gemius melder om størst tidsforbrug på MagaCin og 123 blandt MC sider.

Specielt antal sidevisninger giver en god indikation af hvor meget der ledes efter brugte køretøjer på siden.

MagaCin og 123 vil gerne takke alle de 115.347 forskellige danskere, der valgte at besøge os hele 426.283 gange i maj alene. Imponerende er det også at alle i 115.347 danskere i gennemsnit valgte at bruge hele 21,17 minutter i selskab med vores medier. Tak for det. (Se billede #2)

Vi vil naturligvis i fremtiden forsøge at presse disse besøgstal yderligere op, men det bliver måske ikke let da der kun findes godt 100.000 motorcyklister i Danmark. Men så er det jo vores opgave at lokke endnu flere ud i denne skønne hobby.

God sommer på landevejene til alle i motorcykel-danmark.

Del med en ven

0 personer snakker om “MagaCin og 123 som tung markedsleder

 1. Jeg har brugt jeres side de sidste 2 gange jeg har handlet. Det er jo her alle modellerne er til salg.

 2. Ja alle forhandlernes modeller er til salg her.
  Vil du købe privat er dba større og guloggratis er kongen med ca 4 gange så mange privat annoncer.

 3. $$$$$ ævl. På g og g tror man altid der er mange mc til salg men oftest viser det sig at være en fodhviler eller kædetræk eller lignende. Altså dele og ikke mc. Lort og snyd .

 4. Flotte tal. Kan det ikke passe, at tallet for MagaCin også indeholder 123auto.dk og 123camp.dk (biler og campingvogne)? For at sammenligne korrekt skal tallene vel splittes op.

 5. Skagboen prøv lige at undersøge tingene før du udtaler dig, der ER ca 4 gange så mange private Motorcykler til salg på guloggratis, men du har ret i at søge funktionen kunne værre bedre hvis man ikke søger en bestemt Mc.
  Du kan evt sætte en mindste pris der sorterer de fleste stumper fra.
  Der er jo også knallerter med i søgningen hvis du søger på 123mc.
  Det er der så ikke på guloggratis.

 6. Der er 979 private Mc til salg på 123mc og ca 3300 på guloggratis frasorteret det værste skrammel 😉

 7. Koko der er noget om snakken, og så alligevel ikke. Vores markedspladser auto og camp fylder under 5% af vore samlede marked. Disse områder har vi desværre aldrig rigtig fået gang i. Det betyder at de faktisk trækker ned i tidsforbrug/bruger og sidevisninger/bruger da disse brugere er inaktive.
  Den dag vi får gang i disse områder vil de blive udskilt i statistikken, men da dette koster mange penge må dette vente til der er fremtid for andet end motorcykler på 123.

Skriv et svar

Giver børn en ny start