MagaCin ønsker dig en rigtig Glædelig Jul
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MagaCin ønsker dig en rigtig Glædelig Jul

CO
24/12-2019 kl. 10:00

Så blev det langt om længe d. 24. December, og vi vil gerne benytte lejligheden til at ønske dig og alle vores læsere en rigtig glædelig jul.

Nogle af os går måske ikke så meget op i højtider som sådan, men det er sgu da lidt hyggeligt, hvis man har været en smule forudseende, og i god tid organiseret lækre motorcykelrelaterede gaver til sine kære.

Det har nogle af redaktionens medlemmer, og det er da herligt at begave familiemedlemmer, venner og bekendte, som deler interessen for motorcykler, med et par nye handsker, værktøj, et nyt kædekit, en ny styrthjelm eller lignende… specielt hvis det er superfede grejer, de sandsynligvis ikke ville unde sig selv.

De rigtige gaver til motorcyklisten vækker normalt vild jubel, og mon ikke også de fleste ville blive mere end almindeligt begejstret, hvis de fik en ny motorcykel i julegave. Det gør ungerne i videoen herunder i hvert fald.

Vi kunne ikke lade være med at trække på smilebåndet, da vi så ungernes begejstring i videoen.

Og så gør det bestemt heller ikke noget, at der stadig findes forældre, som videreformidler interessen for motorcykler til deres børn.

Med denne lille humørspreder, vil vi endnu en gang benytte lejligheden til at ønske vore læsere en rigtig glædelig jul.

GLÆDELIG JUL  

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start