MagaCin, nu et selskab - Et elskab, samt et holding-selskab, driver nu den samlede forretning
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MagaCin, nu et selskab

Et selskab, samt et holding-selskab, driver nu den samlede forretning
Webmaster
01/08-2013 kl. 19:00

MagaCin, 123 samt alle andre af portalens domains, samt varemærker, er nu samlet i to selskaber. Dette giver virksomheden ro, samt struktur, så fremtidig udvikling kan prioriteres.

De samlede portaler har gennem de seneste måneder oplevet en sand eksplosion i antal besøg, samt antal sidevisninger. Det betyder at den samlede portefølje er blevet en forretning i en størrelse der kan brødføde 4 faste medarbejdere, og flere forventes ansat i nær fremtid.

Specielt antal sidevisninger på motorcykelsiderne, samt affiliateprogrammerne (Annoncepladser solgt til 3. part) er blevet en god forretning. Disse alene driver næsten alt økonomi på siderne. Indtægt fra motorcykelbranche samt private er minimal, men dette er et valg, da vi mener det er bedre at holde omkostningerne i bund for brugerne, og lade andre betale driften. Derfor må vi til tider leve med lidt anstrengende reklamer.

Motorcykelsiderne er vores klare vindere. De alene, har gennem det seneste år stået for næsten 80% af alle sidevisninger og indtjening. Camping er 2. vigtigste område, langt efter motorcyklerne. Mindst vigtig for vores portal er bilsiderne, men her er konkurrencen også størst da et utal af sider skriver om biler på nettet. Fremtidigt håbes naturligvis på camping og biler når samme niveau som motorcyklerne.

Senest har en tvist mellem Ebay og MagaCin midlertidigt fastslået at de danske forhandlere af køretøjer ikke nødvendigvis selv ejer deres annoncer. Efter vores mening skidt for de danske forhndlere, men godt for vores forretning. Det betyder at vores hovedforretningsområde, som jo klart er motorcyklerne, nu sælger forhandlerannoncer til andre markedspladser. Andre markedspladser må altså ikke kopiere vores berrigede annoncer mere, uden vi modtager betaling for dette.

Fremtiden står ikke stille. Allerede efter sommerferien har MagaCin ApS møder med meget vigtige fremtidige medspillere.

Del med en ven

0 personer snakker om “MagaCin, nu et selskab

  1. Dba.dk og ebay bede 69 kr for en mc budget annonce…. Useriøst…..godt 123mc & gul & gratis findes!

  2. Begge ejer 50%, hvem ejer så de sidste 50%?
    Men der menes måske begge ejer 50& HVER?

Skriv et svar

Giver børn en ny start