1 mand, 1 lufthavn, 1 maskine og 300 hk. Kawasaki H2R
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MagaCin går AMOK

1 mand, 1 lufthavn, 1 maskine og 300 hk
Webmaster
11/10-2016 kl. 10:00

Små 300 hk på baghjulet, under 200 kg egenvægt, en fri landingsbane på en lufthavn, alt i måleudstyr, et utal af fotografer, og lysten til at lave ny dansk rekord. Det er hvad Carsten og Tommy skal udsættes for i dag.

MagaCin har lejet Sindal lufthavn. Skaffet en grov Kawasaki med kompressor og næsten 300 hk på baghjulet. Skaffet alt det fede udstyr til måling af acceleration og hastighed, samt bedt vejrguderne om tørvejr. Det eneste vi ikke helt har styr på er vejrguderne, men alt andet er på plads.

Vi vil forsøge at sætte ny dansk rekord på en 1/4 mile på en standard-motorcykel. Både Carsten og Tommy får lov at forsøge. Spændende hvem der er hurtigst af de to. Carsten er den tungeste, og kan derved holde forhjulet nede, og baghjulet i asfalten. Tommy er den letteste, hvilket giver bedst vægt – kraftforhold.

Naturligvis går testen også ud på at finde ud af om den Kawasaki er så hurtig som den grønne producent påstår.

Da Sindal lufthavn startbanen kun er 1199 meter lang, når de nok ikke tophastighed. Bremsning fra godt 300 km/t kræver næsten 1/2 kilometer. Derfor får de kun lov at accelerere de første 402 meter, hvorefter de skal bremse. Det dur ikke hvis journalisterne bliver airborne, eller ikke når at standse inden startbanen ender.

Spændende om den vilde grønne lever op til sit rygte.

Video fra seancen vil kunne opleves i et af de næste TV programmer.

Del med en ven

0 personer snakker om “MagaCin går AMOK

  1. Hvor er i heldige, hvis en af jer skulle blive syge er jeg klar, har alt i udstyr mangler bare lige en voksen ble, det bliver der sikkert brug for med 300 hk til 200 kg.

  2. Gollesen: Du skal huske at lægge MC'ens vægt oveni, den vejer også knap 200kg.

Skriv et svar

Giver børn en ny start