MagaCin er i gavehumør (Opdateret) - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MagaCin er i gavehumør (Opdateret)

Et gratis og uundværlig værktøj til alle
Webmaster
21/03-2012 kl. 13:00

Så er MagaCin gået på mobilen. Vores nye Android app kan nu hentes gratis af alle motor-interesserede, så daglige nyheder springer frem på smartphones, straks de er publiceret. Det betyder at ejere af smartphones altid er up-to-date på motorområdet.

Applikationen er udført fikst, så brugeren selv vælger hvilke nyheder der ønskes på telefonen. Fravælges f.eks motorsport, kommer alle nyheder, undtaget motorsport, direkte til dig.

Den nye applikation indeholder både bil, mc og camping, men grundet indstillings-mulighederne er denne app let at indstille efter netop dine behov.

Vi håber du får glæde af dette nye værktøj til de motor-interesserede. Og flere apps vil følge til både IOS og Android. Simpel IOS version er lige på trapperne.

QR koden findes på billederne. Har du ikke en QR læser kan applikationen hentes her. 

Del med en ven

0 personer snakker om “MagaCin er i gavehumør (Opdateret)

  1. Fed app, den gør hvad der står på indpakningen. Hvornår kommer der en 123mc app så man kan søge efter mc´er på telefonen?

    123mc app til folket!!!

  2. Ja nu skal vi bare ha en app til 123mc.dk og også gerne have så man kan se de videoer som er i magacin + at det blir muligt at kommentere på nyhederne:-)

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start