Lokation for 2024 International GS Trophy afsløret - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Lokation for 2024 International GS Trophy afsløret

BMW løftede i dag sløret for hvor den 9. udgave af GS Trophy finder sted, men var en smule mere hemmelighedsfulde om hvornår eventen afvikles.
CO
25/01-2023 kl. 18:11

BMW’s International GS Trophy afvikles i 2024 udgaven for 9. gang, og i dag løftede arrangøren sløret for hvor eventen finder sted.
BMW Motorrad havde i forvejen teaset for dagens begivenhed, der som annonceret både foregik via streaming på YouTube og med den samme video via opslag på sociale medier.
Tillad os at spolere fornøjelsen en smule med oplysningen om, at 2024 GS Trophy skal køres i det sydlige Afrika nærmere betegnet i Namibia.
Tidspunkt for begivenheden blev vi desværre kun en lille smule klogere på.

Som vi hører i dagens video, kommer en stor del af kørslen altså til at foregå i sand.
Den nøjagtige rute blev ikke afsløret i dag, men det bliver garanteret en herlig oplevelse for deltagerne, som udover kørslen på løst underlag også får mulighed for at opleve landets storslåede natur.
Udover oplysningen om hvor løbet finder sted, løftede værterne også til dels sløret for, hvornår 2024 International GS Trophy afvikles.
Det kommer som du kan høre i videoen til at ske i det Namibiske forår, der falder sammen med vores efterår.

Ingen dato endnu
Nærmere kom vi ikke datoer, men som noget nyt indføres der i år også et nyt koncept for kvalifikation til IGS Trophy.
International Qualifier hvor danskere altså også kan deltage, køres efter hvad vi hører i videoen forud for og i forbindelse med 2023 BMW Motorrad Tage, som i år finder sted i begyndelsen af Juli måned nær Berlin.

Lyder 2024 International GS Trophy som noget du kunne være interesseret i, så kan du finde yderligere oplysninger i The International GS Trophy 2024 sektionen på BMW Motorrad’s website.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start