Legendarisk racing rammer det store lærred næste år - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Legendarisk racing rammer det store lærred næste år

Genfortælling af Mike Hailwood's Ikoniske Isle of Man TT løb fra 1978 kommer i biografen
Mikkel Sølvkjær
13/09-2020 kl. 05:00

Det lyder næsten for godt til at være sandt, for det er ikke ret tit, vi ser store filmproduktioner med motorcykler i fokus.
Som regel er de tohjulede forbeholdt en del af en biljagt eller en scene med nogle hårde typer, der skal fremhæves med rå motorkraft og attitude.
Det er selvfølgelig fedt nok, men en gang i mellem savner vi en dedikeret MC-film.

Vores ønske kan meget vel gå i opfyldelse næste år, for tilbage i foråret annoncerede skuespiller Eric Bana, at han og filminstruktør Robert Connolly havde erhvervet sig rettighederne til historien om den legendariske Mike Hailwood’s comeback på Isle of Man i 1978.

Eric Bana, der er kendt fra film som Troja, Black Hawk Down og Star Trek, er både med-instruktør og spiller hovedrollen som Hailwood.

Eric Bana er stor motorcykel fanatiker og meget aktiv motorcyklist

Hailwood stoppede sin karriere i 1967 efter 12 TT sejre og blev af mange anset for at være en af de største racerkørere nogensinde.
Den store succes var dog ikke helt nok for “Mike The Bike” – som han blev opkaldt for sin eminente køreteknik – og i 1978 satte han sig for at generhverve kronen som mester af Isle of Man på en skrap Ducati.

På trods af forsinkelser i optagelserne grundet Covid-19, lyder meldingen nu, at vi kan forvente at se historien i løbet af 2021, og det glæder vi os til!

Med en legende som britiske Mike Hailwood på programmet, kan det næsten kun blive god underholdning, og mens du venter, kan du nyde nedenstående reportage fra 1978, der byder på fantastiske billeder og lyd af datidens superbikes:

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start