BMW K1600B
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Lav ond luksus Bagger

2017 BMW K1600B
CO
17/12-2016 kl. 08:00

Det er efterhånden nogle år siden MagaCin deltog ved lanceringen af BMWK1600, og umiddelbart efter fik lejlighed til at prøvekøre luksus toureren med den fantastiske 1632cc seks-cylindrede motor.

En prøvekørsel hvor modellen blev flået gennem fodhviler skrabende sving, natkørsel hvor vi fik afprøvet den geniale kurve forlygte, og transportstrækninger hvor den overbevisende komfort og trækket fra den 6 benede motor kunne opleves i praksis.

K1600 fandt solidt fodfæste på markedet i både GT og den yderligere komfort optimerede GTL version.

BMW har velsagtens luret en tendens på især det amerikanske marked, for allerede i 2014 dukkede de først spion-fotos af BMW K1600 i bagger version op på nettet.

Den tyske producent må have satset på grundighed og at ramme rigtigt første gang, for det skulle vare et par år inden den endelige model langt om længe ramte markedet.

BMW K1600B er modelbetegnelsen på modellen som er stort set teknisk identisk med søstermodellerne, bortset fra et andet bagstel som er sænket betragteligt.

Netop lav bagende er en del af ”Bagger” stilen, og standard K1600 kåben/forlygte har da også fået at lavere kåbeglas og andre sidespejle for at matche konceptet.

De integrerede sidetasker med indbyggede LED baglygter er ikke beregnet for afmontering, og derfor er bagskærmen udformet med hængslet del bagerst for adgang til baghjulet.

I tilbehørs kataloget findes naturligvis fremrykker fodhvilere, så føreren får mulighed for at indtage en stilmæssigt passende positur.

Baggeren er naturligvis lige som søstermodellerne forsynet med en stor elektronik pakke, som tilgodeser de fleste sikkerheds og komfortmæssige ønsker, og så tilføjer vi lige et elektrisk bakgear.

Drøm bare om modellen i forskellige farver, men det må forblive en drøm.

BMW K1600B leveres kun i ”Blackstorm metallic” lakering, hvor også langt de fleste detaljer som drivlinje og hjul er holdt dunkle, og eneste lysglimt i den skumle affære er de forchromede udstødninger.

En lav ondt udseende model fra den tyske fabrikant, men noget tyder på at yderligere en model er undervejs.

Denne model skulle angiveligt bygge videre på Bagger fundamentet, men tilføjet en stor top-box der fungerer som passager ryglæn, og et væsentligt højere kåbeglas.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start