Lauge Jensen motorcykler: Lauge Jensen stopper ikke
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Lauge Jensen stopper ikke

Uheldige rygter om danskernes eneste MC fabrik florerer
Webmaster
06/07-2012 kl. 21:45

Der tales overalt om lukningen af danskernes eneste motorcykel produktions-eventyr i nyere tid. Nemlig lukningen af Lauge Jensen motorcykler. Disse informationer omkring lukning af Lauge Jensen aldeles usande.

MagaCin har idag talt med grundlæggeren Uffe Lauge Jensen, der fortæller helt andre historier, sammenlignet med dem der kan læses på nettet. Uffe Lauge undres også over at ingen af journalisterne bag historierne har kontaktet ham for rigtigheden før historierne.

Firmaet Lauge Jensen har længe søgt investorer så virksomheden kan komme op i niveau. Endelig er der fundet en storinvestor der kan levere de store pengesummer det vil kræve at gøre Lauge Jensen til storproducent på verdensmarkedet.

Store investorer forlanger afkast og ønsker ikke betaling for irelevante udgifter, set med investorbriller. Derfor var kravet til Uffe Lauge Jensen, at den nuværende virksomhed tvangsopløses, og en ny oprettes. Investoren ønskede altså ikke at starte med betaling for lån til virksomhedens opstart, som ikke har betydning for fremtidig drift. Ingen investorer ønskede investering i den nuværende forgældede virksomhed, hvorfor eneste andet alternativ ville være lukning. 

Lauge Jensen er nu med klart forbedret kapital, ingen gæld samt sund virksomhed. Men nulstillingen er blevet til lukning på rygteniveau.

Kilde: Uffe Lauge Jensen, d.d. 06.07.2012

Opdateret 06.07.2012 23:15

Del med en ven

0 personer snakker om “Lauge Jensen stopper ikke

  1. Men når gælden er væk må nogen jo have penge til gode, så er det i mine øjne en lukning, nogen har så købt resterne og LJ er tilbage igen, eller tager jeg fejl?

  2. Det er en gammel artikel du skriver på her, og i dag er der vist ikke nogen der kan være i tvivl om at JA Lauge Jensen gik konkurs, og er så igang igen.

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start