Lauge Jensen starter serieproduktion - MC messe 2015
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Lauge Jensen starter serieproduktion

Danmark kommer i 2015 endnu mere på verdenskortet som motorcykel-fabrikerende land
Gudrun Andreasen
28/02-2015 kl. 10:41
Det er Lauge Jensen A/S, Horsens, der starter serieproduktion af motorcykler.

– I første omgang producerer vi 50 motorcykler, og så ser vi, hvordan interessen udvikler sig, siger salgsdirektør Morten Olsen fa Danmarks eneste motorcykelproducent.

Lauge Jensen er ellers kendt for sine specialdesignede motorcykler for liebhavere, men alligevel har firmaet valgt at være med på Danmarks største motorcykeludstilling i Aarhus.

– Danmark er ganske vist ikke vort største marked, men vi synes, det er vigtigt at vise danskerne, vi også producerer motorcykler i Danmark, og måske får vi også nye kunder med hjem herfra, siger Morten Olsen.

At producere specialdesignede motorcykler på verdensmarkedet giver ikke Lauge Jensen problemer med godkendelser.

– Vi har som den eneste motorcykelproducent i verden en verdensgodkendelse. Hvis vi bare holder os inden for nogle enkelte betingelser som bl.a. akselafstanden og motortype kan vi lege med designet lige så meget som vi vil, siger salgsdirektøren hos Lauge Jensen.

 

 

 

– Vi starter i 2015 seriefremstilling af motorcykler, sige salgsdirektør Morten Olsen fra Lauge Jensen A/S, som ellers er kendt for sine specialdesignede motorcykler, der fortrinsvis sælges på verdensmarkedet.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start