Lærling ansætter mester - Kærsgaard Motorservice opruster
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Lærling ansætter mester

Det går forrygende i branchen, og hos Kærsgaard Motorservice vender et velkendt ansigt tilbage.
Steffen F. Olesen
02/06-2020 kl. 07:00

Årets første halvdel er så småt ved at være overstået, og endelig viser den danske sommer sig fra sin bedste side. Det betyder at vi kan få trukket samtlige krikker af stalden, også de flotteste og mest sjældne af slagsen, som normalvis ikke må befærde sig i fugtigt klima; vi skal jo passe på de gamle damer! Og hvor er det da herligt at sidde på terrassen i 25 grader efter en dag på kontoret, og hører nye som gamle tøffe forbi på de omkringliggende landeveje… Jeg ELSKER det!

Der er så småt ved at komme gang i vores lille Dannevang igen, og danske motorcyklister tager imod med åbne arme. Ikke fordi vi har været begrænset gennem Corona-krisen, for det har vi nemlig ikke, men fordi det bare føles helt rigtigt når vejret er med os.

Vi har jævnligt haft kontakt til landets forhandlere og importører gennem de seneste måneder, og haft en finger på pulsen, for at få en idé om hvor skidt det står til. For sådan en pandemi må da helt sikkert lægge en dæmper på motorcykelsalget; eller hvad?

Svaret er faktisk et stort rungende NEJ! Vi er endnu ikke stødt på nogen i branchen som har brokket eller beklaget sig over situationen. Samtlige af dem vi har været i kontakt med har været svært begejstrede over hvor godt motorcyklisterne har håndteret situationen, og på trods af usikkerheder på flere punkter, alligevel har valgt at pleje deres helt store passion, og herved støtte branchen.

Faktisk går det så strygende, at MagaCin ved flere lejligheder har været nødsaget til at omstrukturere kalenderen for testkørsler af nye modeller, fordi maskinerne konstant er under prøvekørsel hos forhandlerne. 

Hos Kærsgaard Motorservice i Slagelse går det også godt! Så godt at der i går tikkede en mail ind i undertegnedes indbakke, hvori Mike fra Kærsgaard Motorservice fortæller, at også han grundet øget travlhed i virksomheden, har udvidet medarbejderstaben.

Per Rasksen er som stifter af Westside Racing et kendt ansigt i motorcykelverdenen, og vil fremover svinge værktøjet, og dele ud af sin store viden samt ekspertise indenfor motorcykler, i værkstedet hos den autoriserede Kawasaki forhandler i Slagelse.

En lidt spøjs situation, da Mike Kærsgaard i tidernes morgen stod i lære under Per Rasksen.

Per Rasksen siger om skiftet:

“Jeg har etableret og udviklet Westside Racing Service, gennem 15 år som selvstændig. Forretningen er overdraget til nye kræfter, der vil give det et skud og jeg skulle finde på noget nyt at lave. Da muligheden hos Kærsgaard Motorservice opstod, sprang jeg til. Jeg Kender jo Mike fra tidligere, da han stod i lære som motorcykel-mekaniker hos mig. Det bliver enormt spændende og udviklende, at vi nu næsten har byttet roller – kun næsten, for jeg starter ikke i lære hos Mike!”

Også Mike Kærsgaard Antonsen, ejer og direktør hos Kærsgaard Motorservice, ser frem imod de nye tider:

“Da Per tilbød sin arbejdskraft, var jeg ikke et øjeblik i tvivl. Jeg ved jo, fra min tid i lære, hvad Per kan og hvad han står for. Jeg er sikker på, at Per kan bidrage til forretningen og især i værkstedet, med sin enorme viden og erfaring. Det ser jeg frem til at tilbyde til vores kunder. Vi har fået rigtigt godt gang i forretningen med Kawasaki og der er behov for medarbejdere med Pers kompetencer – og så kan vi endelig få afgjort hvem af os, der har den rødeste hårpragt.”

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start