KTM vil have dig med på eventyr - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

KTM vil have dig med på eventyr

Det er ikke et krav at man har en KTM for at deltage i eventet
Steffen F. Olesen
17/06-2021 kl. 06:00

Skulle du, mod forventning, have brug for motivation til at høvle nogle kilometer af på din motorcykel denne sommer, så er der god grund til at deltage KTM World Advendure Week d. 5. – 11. Juli.

Eventet som er arrangeret i samarbejde med RISER varer en uge, og er sat i verden for at puste til den hurtigt voksende interesse for adventure verdenen. Og inden du tænker “Jamen jeg har jo ikke en KTM, så jeg springer bare over.”, så hæng lige på; det er nemlig ikke et krav at du skal køre på en KTM for at deltage i eventet.

KTM udlodder dagligt præmier til de mest eventyrlige, og der er også chance for at blive inkluderet i producentens officielle social media feed samt eventets hjemmeside.

For at vinde skal man i perioden have kørt mindst 1000 kilometer, men også have gennemført fire af KTM’s syv daglige udfordringer.
Udfordringerne samt mulighed for at registrere sine ture, og derved samlede kilometertal, bliver at finde i app’en RISER som kan hentes til både iOS og Android.

En rigtig god måde at styrke sammenhold mellem motorcyklister efter et svært år, hvor mange af verdens lande har været lukket ned.
Synes du at det lyder spændende, så skal du skam bare hente RISER app’en, køre en tur forbi tanken, og sidde klar d. 5. Juli.

Hent RISER til Android her

Hent RISER til iOS her

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start