Udmelding fra KTM trækker sorte skyer over EICMA
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

KTM trækker stikket

Grundet coronavirussen deltager KTM og alle brands under ikke, når årets kommende Intermot og Eicma skal afvikles
Mikkel Skotte Sølvkjær
04/04-2020 kl. 05:10

Så sent som i torsdags kunne vi meddele, hvad vi i første omgang troede var en aprilsnar – nemlig at BMW trækker sig fra Intermot i Köln og EICMA i Milano på baggrund af de sidste ugers restriktioner, der har buldret ind over verden i forbindelse med coronavirussens udbredelse. 

Nu må vi desværre erfare, at KTM også er gået i defensiven i forhold de kommende motorcykeludstillinger; en skam da KTM har ry for at stille op med en af de mest iøjnefaldende og actionprægede stande på messerne.

Producenten har i en pressemeddelelse meldt ud, at de springer over EICMA og Intermot i år. Det gør sig gældende for samtlige underafdelinger, her i blandt Husqvarna, Gas Gas og WP Suspension.

Lidt i samme boldgade som BMW’s udtalelse om hvad der ligger bag deres valg, har ledelsen hos KTM meddelt, at de drastiske beslutninger kommer i kølvandet på de store risici, der er forbundet med store forsamlinger. 

Politiske nedlukninger og restriktioner samt konsekvenser i produktionslinjen, har fået det østrigske firma til at satse på at komme stærkt igennem nedlukningen, frem for at fokusere på større events. Som ledelsen forklarer, er nedlukningen ”blot et tryk på bremsen” i en hård tid, men de regner stærkt med ”at give fuld gas” så snart muligheden byder sig. 

KTM's udmelding gør frygten for aflysning af årets store motorcykel events endnu større – særligt hvis vi ser flere melde fra i de kommende dage. 

I nedenstående udsnit af pressemeddelelsen, opfordrer Hubert Trunkenpolz fra ledelsen i KTM,  til at arrangørerne udskyder arrangementerne til 2021. En udtalelse som bestemt ikke bidrager positivt til det lille håb man måtte have i sig.

“Trade shows are key business milestones for the entire motorcycle industry but given the situation, public health and the welfare of our staff are higher priorities over the coming months. We have taken this course of action with a great deal of thought and, as a company, KTM AG would be pleased and interested if show promoters, EICMA in particular, would consider moving dates to 2021, where we hope and expect the situation to be settled and back to normal.” 

Nu håber vi inderligt, at Covid-19 udviklingen snart vender i en positiv retning, for det er simpelthen for trist med alle de aflysninger. 

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start