KTM teaser for opdaterede 890'ere - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

KTM teaser for opdaterede 890’ere

KTM gør sig klar til at afsløre et endnu skarpere instrument end motorcykel-kirurgerne er vant til
Steffen F. Olesen
03/02-2022 kl. 10:06

I en super kort pressemeddelelse, med kun et enkelt billede vedhæftet, fortæller KTM, at vi om ret kort tid bliver præsenteret for to endnu skarpere mellemklasse-Duke’s.
Billedet, som du ser over artiklen, afslører ikke meget, men i teksten får vi at vide, at producenten er klar over, at mellemklassesegmentet kaster om sig med slag i denne tid, og at Duke-serien tilsyneladende har klaret sig rigtig godt i kampen om forbrugernes hjerter.
Pierer Mobility som står bag KTM, GasGas og Husqvarna langede da også 332.881 motorcykler over disken sidste år, og kunne dermed sætte personlig salgsrekord for 11. år i streg. Men nu er det endnu engang tid til en opdatering.

Mandag d. 7. februar løftes sløret for den første opdatering, og selvom producenten ikke afslører meget ved vi, at 890 Duke R leveres i opdaterede farver. Men mon ikke der er lidt flere ingredienser i kagen som The Super Scalpel skærer ind i?

Små to uger senere, d. 22. februar, træder en endnu skarpere deltager ind i ringen. Her ser vi frem til at få et detaljeret indblik i en Grand Prix-inspireret version af den legesyge gadedreng, som har fået efternavnet 890 Duke GP, og der som KTM så fint beskriver det er; A Grand Prix-inspired entry into DUKEDOM.
Spændende bliver det at se, om KTM på en eller anden måde har ladet noget af den meget omtalte RC 8C dryppe ned over den nøgne GP-version.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start