Video: Den nye KTM Super Duke 1290 i fuld figur
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

KTM Super Duke R teaser #4

Ærkehertugen i fuld figur på bane
CO
29/10-2019 kl. 14:24

Du er selvfølgelig allerede bekendt med, at KTM op til den nært forestående mc-messe EICMA har frigivet en lille føljeton med teasere for den nye KTM Super Duke 1290.

I den første teaser-video så vi glimt fra fremstillings processen, i den anden video så vi optagelser fra en pitgarage ved et baneanlæg, hvor vi også hørte motoren blive slået i gang. Den tredje video i rækken viste en racerbane i fugleperspektiv, inden vi så den nye ærkehertug blive fyret af på bane, men vi så kun den bane-optimerede naked bike på afstand.

Efter den tredje video i serien, havde vi ikke de store forventninger til at KTM ville frigive yderligere teasere, men vi skulle blive klogere.

KTM frigav nemlig i går teaser #4, hvor vi igen ser den potente årgang 2020 KTM Super Duke 1290 blive fyret af på bane. Men denne gang går kameraet væsentligt tættere på, så vi får modellen at se i fuld figur fra flere vinkler.

Modellens endelige specifikationer kender vi stadig ikke, men nu ved vi da at ærkehertugen har rigeligt med kræfter til at trække sig selv på baghjul, forbremsen er effektiv nok til at lave stoppies, og der kan laves brændere som effektivt skjuler hele motorcyklen i røg.

Hvad der efterhånden må stå klart for de fleste, er at KTM har fokuseret ret kraftigt på sportslige kvaliteter.

Vi stiller os gerne først i køen til at teste Super Duken's kompetencer på racerbane.

Der er mindre end en uge til at du kan se det fedeste billedgalleri og læse de fulde specifikationer her på siden, så husk nu at kigge indenfor med jævne mellemrum. 

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start