KTM skriver historie med endnu en Super Duke teaser
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

KTM skriver historie

Østrigerne overrasker med endnu en teaser
CO
01/11-2019 kl. 09:00

Kan vi blive enige om, at der i efteråret 2019 må være gået inflation i at præsentere teasere for kommende modeller fra forskellige motorcykelproducenter?  Eller at der måske bevidst eller ubevidst er en eller anden form for konkurrence blandt motorcykelproducenterne?

Man gør det forskelligt

Nogle producenter har overrasket med at præsentere kommende nyheder forud for mc-messen EICMA, andre har offentliggjort teasere med ret usædvanligt indhold, vi har set en række teasere frigivet med vildt korte tidsintervaller, men prisen for at levere flest teasere for en kommende model, må gå til den østrigske motorcykelproducent KTM.

Vi troede det var slut efter 3'eren

Allerede efter den tredje teaser for KTM's nye Super Duke 1290 R, havde vi ikke de store forventninger til flere appetitvækkere fra KTM, men østrigerne overraskede os med en fjerde teaser i føljetonen… som vi troede var den absolut sidste.

Vi beklager, hvis vi har overbevist dig om, at du skulle vente helt til næste uge med at se mere til den nye Super Duke R.

For KTM er åbenbart slet ikke færdige med at piske en stemning op omkring nyheden.

Den femte teaser

Herunder ser du teaser #5 i den nye spændende serie fra KTM, hvor der ganske vist er lidt genbrug fra teaser #4 der varede 28 sekunder. I teaser #5 der varer 1 minut og 29 sekunder, er der tilføjet yderligere materiale, og i slutningen af videoen ser vi den nye Super Duke R fra siden ved stilstand.

Ingen kan herefter være i tvivl om hvordan den nye Super Duke 1290 R ser ud.    

Det må være en ny rekord

Vi gætter på at KTM skriver historie med mindst 5 teasere for en kommende model, og at det må være en slags rekord. Når vi skriver mindst 5 teasere… er det ganske enkelt, fordi vi ikke længere tør gætte på hvornår KTM føljetonen er slut.

Med så mange afsnit i serien, kan det godt være lidt svært at danne sig et overblik, så du får for en god ordens skyld en række links til de forskellige afsnit herunder.

Teaser #1

Teaser #2

Teaser #3

Teaser #4

KTM forsøger helt åbenlyst at hype den nye Super Duke R med alle tænkelige midler, og vi indrømmer gerne, at vores interesse og nysgerrighed mildt sagt er vakt.

Der går heldigvis ikke mange dage, før du kan læse mere om den nye KTM Super Duke R her på siden, for vi skal nemlig både se, røre ved og prøvesidde modellen for første gang om få dage.

Skaber vilde forventninger

Men så er der lige spørgsmålet om forventningsafstemning. Den seneste video er frigivet under overskriften The latest evolution of THE BEAST is on the horizon!

Ærkehertugen ser rigtig skarp ud, og lyder hamrende fedt, når den bliver fyret af på racerbane af en kompetent fører. Så mangler vi bare lige at få afklaret, hvilken køreoplevelse det ondt udseende bæst giver en almindelig dansk motorcykelentusiast.

Jaaarh… vi glæder os for vildt til at teste KTM Super Duke 1290 R, og det må gerne være hurtigst muligt.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start