KTM og BMW salg 2014 - KTM er europæisk markedsleder
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

KTM er nu markedsleder

BMW, og andre, banket på hjemmebanen
Tommy Rønn
22/01-2014 kl. 10:00

Hele 123.859 motorcykler har østrigske KTM solgt gennem 2013, og er dermed nu europas ubetinget største motorcykel-producent. Tidligere var BMW den europæiske markedsleder, men BMW kan altså ikke følge KTM mere. Dette trods BMW også kan notere fremgang i 2013.

BMW solgte i 2013 115.191 motorcykler, og kunne derfor notere en fremgang på godt 8 % sammenlignet med 2012. KTM er mere massiv i sin fremgang, der er på små 16% sammenlignet med 2012.

Der er langt til efterfølgerne. Triumph og Ducati er næsten lige store, men begge er langt efter de to tysktalende producenter. Faktisk er de under halv størrelse når de sammenlignes med KTM og BMW.

Jo, de europæiske motorcykelproducenter klarer sig godt.

Køb KTM motorcykler

Del med en ven

0 personer snakker om “KTM er nu markedsleder

  1. Hvorfor skal vi så ikke have en forhandler i Jylland?
    Kom nu frisk folkens… Det kan da ikke passe at vi ikke har en forhandler der har plads til at have sådan nogle lækre sager i ders butik….

  2. Ja – så fik "de orange" også slagtet en hel del italienske arbejdspladser samt har efterladt ejere af italiensproducerede Husqvarna'er på dybt vand. Og omgået EU monopolregler …

  3. Det må da helt og holdent være BMW's ære hvis noget er gået skidt for Husqvarna ansatte eller ejere. Det er BMW der har søsat en uholdbar (?) forretning og trukket stikket efter kort tid.

    Ser nu ikke det store problem for ejerne. Stumperne skal nok være til at skaffe inden for cyklernes forventede levetid.

Skriv et svar

Giver børn en ny start