KTM Adventure Rally rykker til Norge - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

KTM Adventure Rally rykker til Norge

Ejer du en højbenet KTM, er frisk på eventyr, latter og sammenhold, så er KTM Adventure Rally i Norge måske noget for dig.
Steffen F. Olesen
28/12-2022 kl. 10:34

Ifølge en tekst på KTM’s hjemmeside går KTM Adventure Rally ud på, at opdage den rigtige mening med Adventure, og samtidig hvad det betyder, at omfavne KTM-ånden ved at suse ned af episke grusveje, kæmpe sig gennem vilde skovområder og erobre ekstreme territorier… Alt sammen i selskab med ligesindede kørere.
Og netop det får danske KTM-ejere nu rigelig mulighed for, da et af producentens 2023-events afholdes lige ovre på den anden side af Skagerrak.

I dagene fra den 24. til den 28. juli næste år, inviteres KTM-kørere til Norge under hashtagget #Dare2ADV, hvor de mest eventyrlystne får mulighed for at sætte sig selv på prøve med base på Kvitfjell Hotel nær Lillehammer.
Men du skal være på stikkerne, for der er nemlig kun plads til 150 deltagere, hvoraf 24 bliver fordelt i fire guidede grupper, og resten må navigere på egen hånd ved hjælp af GPS-instrukser.

Du bliver dog ikke overladt fuldstændig til dig selv i det tre dage lange eventyr; for den yderst erfarne offroad-rytter, Chris Birch, vil stå til rådighed med tips og tricks såvel som historiefortælling. Og hver gang dagen går på hæld samles deltagerne for at få pulsen ned over en bid mad, musik og anden underholdning.
Alt imens KTM’s tekniske crew sørger for, at de orange våben er klar til endnu en tur på slagmarken.

Altså er al planlægning vedrørende kost, logi, de perfekte spor og alt herimellem overladt til arrangøren. Så det eneste du skal gøre er, at tilmelde dig i tide og møde op på nakken af din KTM.

Yderst populært
Som nævnt længere oppe skal du være ret skarp, for d. 28. februar åbnes der for tilmelding, hvilket sker efter først-til-mølle-princippet. Og med succesen ved tidligere arrangementer i lande som Italien, Bosnien, Grækenland og Frankrig, bliver der uden tvivl kamp om pladserne til det første skandinaviske KTM Adventure Rally i nyere tid.

Nedenfor kan du se et lille sammenklip fra sidste års Rally i Frankrig, og måske på den måde få et lidt mere detaljeret billede af, hvad det egentlig går ud på.

KTM Adventure Rally handler også om at være inkluderende, og derfor opfordrer producenten kørere med megen såvel som moderat erfaring til at deltage, men oplyser samtidig, at prioritet nummer 1 er fornøjelse.
Så agter du at vende snuden mod vort norske broderland til sommer, må du hellere pakke både smil og latter ned i rygsækken.

Prisen for deltagelse bliver offentliggjort sammen med åbning for tilmelding d. 28. februar.

Essential need to know 2023 KTM ADVENTURE RALLY info:
– 150 places for all KTM riders (and possibly more) in the spirit of #DARE2ADV on a first-come-first-served basis.
– Norway is the setting for the 2023 event from July 24 (registration day), July 25-27 (riding days) and July 28 (departure day).
– Limited slots available and online booking possible from February, 28.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start