Video: Alt om KTM 890 DUKE R - Livestream kl. 17
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

KTM 890 DUKE R præsentation

KTM 890 DUKE R præsentation klokken 17
Steffen F. Olesen
31/03-2020 kl. 12:30

Foråret er som regel den travleste tid for motorjournalister, hvor årets første måneder bruges på at rejse ud i verden for at teste de nyeste modeller, hvorefter vi kan bringe førstehåndsindtryk og forbrugertests til landets mest passionerede motorcyklister. Men 2020 er grundet Corona krisen noget anderledes, da stort set alle arrangementer er aflyst, i et forsøg på at komme problemet til livs.

Store arrangementer som eksempelvis Tokyo Motorcycle Show og BMW Motorrad Tage er også aflyst, og motorsporten kæmper en daglig kamp med at rykke events, så løbskalenderen i sidste ende kan gå op.

Heldigvis har producenterne fundet en fornuftig midlertidig løsning på problemet med de mange aflysninger i forhold til præsentationer, hvor vi senest har set Suzuki præsentere deres 2020 modeller via internetstreaming, og Honda som på deres virtuelle motorcykelmesse afslørede en overraskelse for nostalgikere.

Nu er turen kommet til KTM, som klokken 17 i dag går i dybden med deres seneste gadekæmper – KTM 890 DUKE R. En model producenten selv beskriver som en motorcykel der bringer bæstet frem i DUKE, og ifølge producenten selv, den mest sportslige motorcykel i mellemklassesegmentet, der vil give større konkurrenter kamp til stregen.

Undertegnede har snakket med ansatte fra flere danske KTM forhandlere, der alle har oplevet super skalpellen – som KTM har døbt modellen – på egen hud under en forhandlertur til Malaga, og samtlige tilbagemeldinger lyder at der bestemt er noget at glæde sig til.

Smugkig af landets første 890 DUKE

MagaCin har da også allerede lavet en mundtlig aftale med KTM forhandler Jens Winter i Roskilde, om at låne modellen i en uges tid, og faktisk er den første 890 DUKE allerede landet i Danmark. Omtalte motorcykel får vi dog ikke til test, da en handel blev indgået inden modellen overhovedet kom til landet. Vi må derfor væbne os med tålmodighed, og vente på at Jens Winther får yderligere tre eksemplarer hjem i slipstrømmen på Corona krisen.

Præsentation af KTM 890 DUKE R:

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start