Sur vædder overfalder offrødderne og enduro - Video
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Krig mellem motorcykler og dyr

Enduro bliver mere populært, men dyrene i skovene har fået nok
Tommy Rønn
25/11-2013 kl. 02:30

En flok motorcyklister er kommet i problemer langs deres yndlingsrute. Disse offrødder og enduro-drenge hygger normalt på nogle mindre skovruter, men en firebenet familie har nu valgt en plet på ruten som de kalder deres hjem.

Faderen i den firebenede familie, en lille vædder, gør alt for at passe på konen, og den nye lille. Alle der nærmer sig familiens territorium, bliver mødt af denne meget dedikerede og beskyttende far.

Godt vædderen er lille, og relativ harmløs. Derfor ender kampene mellem vædderen og gruppen af motorcykler, med at være en underholdende fornøjelse. Både for os der ser video og for offrødderne på tur. Faktisk hygger disse offrødder så meget så de monterer et kamera på vædderen. På den måde kan de filme vædderens angreb på deres venner.

Videoen bliver kun sjovere jo længere man kommer ind i den. Offrødderne morer sig gevaldigt, og har sågar døbt vædderen Rambo. Heldigvis er det fornuftige motorcyklister der gerne leger med den lille vædder, men ikke gør den skade. Vædderen prøver jo bare at beskytte familien.

Denne video skal bare ses.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start