Kontrol i Skagen i uge 29 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kontrol i Skagen i uge 29

Motorstyrelsen står igen i år klar i Skagen i uge 29.
Steffen F. Olesen
07/07-2024 kl. 05:48

“Alt fra varebiler, mandskabsvogne, biler på leasingkontrakter til udenlandske biler vil blive kontrolleret i uge 29, når Motorstyrelsen sammen med Nordjyllands Politi tager på kontrolbesøg i Skagen.”

Sådan indleder Motorstyrelsen en nyligt udsendt meddelelse til pressen; men mon ikke der også vil være fokus på motorcykler?

Vi skal i hvert fald ikke mere end fem dage tilbage i arkivet før vi støder på en artikel hvori der står, at etatens udsendte har skærpet indsatsen mod ulovlige og/eller larmende udstødninger.
Og det er da slet ikke utænkeligt, at Færdselsstyrelsen gør Motorstyrelsen selskab i toppen af Danmark til et vejsidesyn eller to.

Sidste år kontrollerede Motorstyrelsen ifølge egne tal 47 køretøjer i forbindelse med besøget i Skagen, og her blev der som vanligt spurgt ind til leasingforhold, og om køretøjer som er fritaget for registreringsafgift blev brugt lovligt.

”Det er vores erfaring, at der fortsat er god grund til at være til stede i Skagen i uge 29. Ligesom sidste år vil vi i år kontrollere for, om der bliver betalt den korrekte afgift af leasingkøretøjer, og om reglerne for privat kørsel i firmabiler og biler på gule plader bliver overholdt,” siger Claus Holm, underdirektør i Motorstyrelsen.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start