Konkurrence: Vind en Yamaha YZF-R125 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Konkurrence: Vind en Yamaha YZF-R125

Monster Energy udlodder en funklende ny Yamaha YZF-R125 Monster Edition
Steffen F. Olesen
01/03-2021 kl. 11:20

OBS!
Inden du tænker at din chance for at vinde denne motorcykel er tæt på ikke eksisterende, så bid mærke i, at det udelukkende er med dansk deltagelse.Nu har du igen muligheden for ganske gratis at erhverve dig en spritny motorcykel. Denne gang er det Monster Energy som udlodder en Yamaha YZF-R125 Monster Edition til en værdi af cirka 40.000,-

Det eneste du skal gøre for at deltage er, at købe en Monster Energy dåse (500ml) og få en kvittering som dokumentation for købet, udfylde den digitale blanket via knappen herunder, og med maksimalt 30 ord fortælle energidrikproducenten hvorfor du skal vinde den lille racer – det er sgu da nemt!

Et panel, der består af to repræsentanter fra Monster Energy og én uafhængig dommer, vil samarbejde og i løbet af fem dage efter slutdatoen udpege en vinder blandt de deltagere, der indsender deres tilmelding.
Vinderen bliver fundet ud fra hvis svar der er det mest kreative og originale, og om deltageren udviser idérigdom samt forståelse for Yamaha og motorcykler generelt, men som også gør brug af godt ordforråd og god skrivestil.

Konkurrencen slutter kl. 23:59 den 31.3.2021, og er for alle personer over 18 år, der er bosiddende i Danmark.

Bemærk: MagaCin har intet med konkurrencen at gøre, men blot videreformidlet nyheden.


Hold dig opdateret på de seneste MC-nyheder!

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til alle nyheder, artikler, videoer og tests på MagaCin.dk

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start