Sur kone tvinger George Clooney til at sælge MC
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kone tvinger George Clooney til at sælge MC

Ikke flere tohjulsulykker til den mand
Mathias B. Høj
14/11-2018 kl. 08:30

Det sidste ord fik Amal Clooney, George Clooneys kone, og Harley'en røg på Ebay.

Efter at George var ude for et alvorligt scooteruheld under en filmoptagelse i Italien, fik Amal nok, og ser ud til at have udstedt et straks-forbud mod færdsel på motoriserede tohjulere. Så nu er der mulighed for at erhverve George Clooneys helt nye Harley-Davidson Dresser Touring Ultra Limited på Ebay – inklusiv en option på en autograf et sted på cyklen. Salgsprisen går til velgørende formål og alt det dér – men motorcyklen skal stadig sælges. Basta!

Beskrivelsen er som følger: “Ever since George Clooney’s motorcycle accident, his wife Amal has told him he’s off two wheels for good. George just bought a brand new dresser Harley with only 25 MILES ON THE ODOMETER!— all yours if you win the bidding. You’re responsible for pickup in Los Angeles. George will even sign it for you!!!

Mon Clooney eller konen har forfattet teksten? Vi gætter på det sidste.

Amal Clooney er i øvrigt en kendt advokat, med speciale indenfor menneskerettigheder. Og den slags er svære at argumentere imod – selv når éns kørselsrettigheder indskrænkes. 

Du kan se og byde på Celebrity-biken her.

Del med en ven

0 personer snakker om “Kone tvinger George Clooney til at sælge MC

  1. Svagpisser! Endnu et stykke kastreret hankøn. Jeg ville vælge mc'en før konen eller bede hende stikke piben ind. Hvor er verden dog på vej hen?

  2. Man må da være bindegal for ikke at vælge dullen frem for det skrummel af en HD.

  3. ZZR: Må jeg anbefale du google'e Amal Clooney og ser lidt flere billeder af hende? Tror ikke den mand ville få svært ved at finde en ny model, der kan sidde bagpå.

  4. Har aldrig haft en kæreste eller kone der havde problemer med motorcykler. Når det er sagt, så vil jeg til hver en tid vælge hende over mc'en.

Skriv et svar

Giver børn en ny start