Kom bare an Harley - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kom bare an Harley

Ny Kawa vil være en federe Harley end Harley selv
Tommy Rønn
15/10-2010 kl. 13:30

Kawasaki fremviste deres nye 1700 Vulcan Vaquero på Intermot udstillingen i Køln. Lighederne med Harley er slående. Denne maskine er garanteret et rigtigt bæst, til en tur på route 66 gennem USA.

Alt er så tæt på HD originalerne, så man kan frygte Kawasaki ender med HD advokaterne på nakken i nær fremtid.

På et punkt er den dog HD klart overlegen. Det kælderdybe moment er normalt et HD varemærke, men nu overtages denne diciplin af Japan. Kawasakien her hælder næsten 150 Nm ud på baghjulet, allerede ved 2.750 omdrejninger.

Også det vedligeholdelsesfri bæltetræk deler Vaquero med HD. En transmissionsmetode der virker, og klæder denne type maskine flot.

Trods den voldsomme dimension, og den store motor, vejer Vaquero 380 kg køreklar og fuldtanket. Tung sammenlignet med de sportslige, men fornuftigt i dette segment.

Den skal nok tiltrække nysgerrige blikke ved næste Harley-Davidson træf.

Nu er det bare at vente på den danske pris.

Del med en ven

0 personer snakker om “Kom bare an Harley

  1. Den vil og den vil! Men det ER bare en japaner som igen forsøger at ligne den ægte vare. Men dog en håbløs og fantasiforladt en af slagsen. Om jeg fatter der er et marked for dem, men det er der jo! Det er ca. 60 år siden japanerne begyndte at stjæle alle vestlige ideer de kunne få fat i, og her 60 år senere fortsætter de! Find dog på at lave noget originalt, Kawa. Der finde en V-to-stamper only, og det er H-D, alt andet er wannabes … i min optik 😉

  2. Enig – en chopper skal være amerikansk.

    Men nu meget fedt for dem der kan li stilen, men ik magter alt det bøvl og vil have en stabil fornuftig cykel. Det bliver bare aldrig helt ægte.

    Lidt som at køre en caferacer med EFI xP

  3. øhh hvilket bøvl??, det er klart en gammel slidt maskine giver lidt skrueri, men helt ærlig, de fordomme holder ikke længere. Jeg har kørt en 99'er H-D i 5 år nu, og aldrig haft problemer hvilket ikke er enestående, den er faktisk mere stabil end min tidligere VZ 800 Marauder.

    Forøvrigt ligner den nye Kawa mere en klon af den også amerikansk byggede Victory MC, som kan føre sine aner tilbage til Polaris snescotere.

Skriv et svar

Giver børn en ny start