Udviklingen på motorcykler går rasende hurtig
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Køb nyt, helt nyt

Årets MC 2017 viser udviklingen på motorcykler går rasende hurtig
Tommy Rønn
08/06-2017 kl. 12:00

Det er næsten vanvittig så hurtig udviklingen af motorcykler sker. Det beviser deltagerne ved Årets Motorcykel 2017. De motorcykler der sidste, eller forrige år, var toppen af poppen i de forskellige klasser, får nu tørre tæsk af nyhederne. Både når de tales køreegenskaber, kvalitet og value for money.

Også indenfor egne rækker er den hurtige udvikling tydelig. Den nye KTM390 Duke, er markant bedre end seneste års Duke 390. Honda CB650 anno 2017 er langt bedre end seneste års CBR 650, og Yamaha MT07 Tracer er langt mere komplet en den almindelige MT07 som jo er en ældre konstruktion end Tracer.

At købe ny motorcykel, og så vælge en overgemt model, virker som galmatias, bare for at spare lidt mammon. Nyeste modeller af motorcykler er så komplette, og priserne på det smarteste nye er absolut rimelige, hvorfor det er svært at anbefale andet end det mest friske fra producenterne anno 2017.

Ovenstående konklusion på motorcykler anno 2017 er noget flertallet af dommerne er nået frem til gennem det store testarbejde.

Del med en ven

0 personer snakker om “Køb nyt, helt nyt

  1. Det er jo faktum. Og joo, sælgeren kunne skrive det langt bedre, for forhandlerne tjener langt mindre på de nyeste, end på overgemte eller brugte.

  2. Jeg tænker: Hvor mange procent af en ny motorcykels evner på offentlig vej udnyttes i forhold til en f.eks en model, der er få år gammel. Skal lige siges, at jeg selv har købt en 2017 model i (for mig) den dyre ende, men falder ikke i svime af den grund. PS. En Tracer 07 og en Mt07 henvender sig vel ikke til den samme kundegruppe? Fred på Jord.

  3. Du kan stadig få en suzuki gw 250 Inazuma til småpenge både ny og brugt. Kr. 20-30.000,- Køb et tandhjul med en ekstra tand. Så har du en 'ny' mc til småpenge. Super komfortabel og letkørt. Endda inkl. passager. Brugt priserne er latterligt lave. Er dog uden abs men cyklen er jo heller ikke til sport.

  4. Prisudviklingen på motorcykler er voldsom. Sammenlignet med biler må man sige at nogle af leddene må skovle pænt til sig. Jeg tror det vil være en god forretning at lede efter nye motorcykler til "gamle" priser. De sidste par års markedsudvikling viser med al tydelighed at priserne presses voldsomt op i detailleddet. Mange motorcykler fra fra 2007 og lign. sælges med kun ganske lille værdiafskrivning på trods af at ALT METAL og plast før eller siden forvitrer. Skal du købe en 10 år gammel mc … SÅ SKAL DEN DÆLME VÆRE BILLIG !!! Find de bedste eksemplarer fra årgang 2013-2014. Men bedst af alt .. kan du få en ny mc til gammel pris .. så gør dig selv en god handel !! Priserne fortsætter formodentligt deres himmelflugt ..

Skriv et svar

Giver børn en ny start