Handelskrig på vej: Harley-Davidson stiger i pris
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Køb nu: snart straftold på HD

Trumps handelskrig med EU kan bl.a. give højere priser på Harley-Davidsons
Mathias B. Høj
03/03-2018 kl. 10:23

Hvis du skal have en Harley i denne sæson, er det med at få underskrevet slutsedlen i en fart. For det ser ud til, at netop Harley-Davidson kan blive ramt i hvad der ser ud til at blive en storstilet handelskrig mellem USA og EU. Som MagaCin tidligere har skrevet, er især motorcykler i farezonen i en handelskrig mellem USA og EU.

Trump ser ud til at ville lægge ekstra importafgifter på stål og aluminium fra EU. Det kan betyde tab af 40.000 europæiske arbejdspladser, hvilket EU naturligvis ikke kan sidde overhørig. Derfor overvejer EU's top at lægge ekstra afgifter på udvalgte varegrupper fra USA.

For nu ser det bl.a. ud til at blive stål, landbrugsvarer, Bourbon, jeans og Harley-Davidson motorcykler. Disse varegrupper er ikke helt tilfældige, da de produceres i områder, hvor Donald Trump eller andre ledende republikanere har deres vælgerbaser – eller måske endda har direkte økonomiske interesser.

Intet er vedtaget endnu, men truslerne fyger over atlanten. MagaCin følger sagen.

Kilder: PolitikenBBC News og Jyllands Posten.

Del med en ven

0 personer snakker om “Køb nu: snart straftold på HD

  1. Slap bare af – det er en af Trumps hurtige udmeldinger, som nok ikke bliver til noget. Nu var udmeldingen godt nok ikke i et tweet, som han og også vore egne børnehavepolitikkere ofte dummer sig med, men alligevel.

Skriv et svar

Giver børn en ny start