Knivskarp BMW til de mindste - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Knivskarp BMW til de mindste

Kunne du være frisk på en skarpt udseende kåbeklædt 310'er fra BMW?
Steffen F. Olesen
23/06-2022 kl. 05:58

For et par år siden satte en udtalelse fra indiske TVS spekulationer i gang om en kommende model baseret på den super sprøde TVS Apache RR 310, og nu har BMW Motorrad India altså bekræftet deres planer om at smide en sportsligt udseende 300-kubikker på markedet.
Og med det materiale vi har opsnust krydser vi fingre for, at modellen også rammer det europæiske marked, for den ser ret cool ud.

TVS Apache RR 310

Afslører ikke meget
De seneste billeder af modellen, som angiveligt er døbt BMW G 310 RR, blev offentliggjort på BMW’s indiske Instagram i forgårs, hvor de ikke afslører meget andet end at modellen er udstyret med en fem tommer TFT-instrumentering. Men der skal ikke megen fantasi til at forestille sig, at det kommende sportsjern fra BMW vil være meget lig ovenstående racer fra TVS.

Hertil kan man forvente, at det knivskarpe kåbejern huser den samme 312-kubiks enstamper med 34 heste som er at finde i modellerne G 310 R og G 310 GS, hvor sidstnævnte helt tilbage i 2018 indgik i MagaCin’s Kæmpe duel-test med de fire billige rejsemaskiner BMW G310 GS, Honda CRF 250, Kawasaki Versys X-300 og Suzuki DL 250.
Ydermere kunne man spekulere i, om ikke producenten også har videreført andre features fra G-modellerne som eksempelvis justérbare greb, fuld LED lygteføring samt en for modellens størrelse ret “beefy”, og måske endda justerbar, USD-forgaffel.

Dugfrisk nyhed
Nyheden er så frisk, at Xpedit endnu ikke har hørt noget om modellen, og derfor heller ingen idé har om den kommer her til landet. Ja, faktisk var opkaldet fra undertegnede til afdelingen i Ølgod noget af en newsbreaker.
Vi kunne dog hurtigt blive enige om, at det kunne være super sjovt at tilføje en lille fiks og let håndterbar kåbecykel til modelprogrammet, og at modellen på den ene eller den anden måde skal undersøges nærmere.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start