Mc museum lukket og klassiske mc bortauktioneres
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Klassiske motorcykler bortauktioneres d. 19 Oktober

London Motorcycle Museum lukket
CO
16/10-2019 kl. 05:30

Næh, det berører måske ikke vi danske motorcyklister direkte, men det er altid en sørgelig dag, når en motorcykelentusiasts drøm og livsværk bukker under.

Engelske Bill Crosby begyndte at samle på motorcykler i de tidlige 1960'ere, og stillede sin betragtelige samling til offentligt skue ved en udstilling i det prægtige bygningsværk Syon Park – London i en periode frem til 1979. Der havde gæsterne mulighed for at se et bredt udvalg af klassiske, historiske og sjældne motorcykler.

London Motorcycle Museum åbnede i 1999

Den fine samling af motorcykler blev siden løbende udbygget og udstillet på en række forskellige lokaliteter, og i 1999 åbnede London Motorcycle Museum i lejede lokaler på Oldfield Lane South i Greenford – Middlesex, ca. 15 km i vestlig retning fra det centrale London.

London Motorcycle Museum lukkede i 2019

Vigende besøgstal og stigende udgifter har desværre ført til, at London Motorcycle Museum nu er lukket.

Mc-nørder der er på storbyferie i den engelske hovedstad, kan altså ikke længere besøge London Motorcycle Museum.

Se facebook opslaget fra London Motorcycle Museum herunder.

 

Museets facebook side kører videre

Som det fremgår af facebook opslaget herover, vil London Motorcycle Museum's facebook side køre videre, for at dokumentere et væsentligt stykke motorcykelhistorie.

En trist dag når en vaskeægte motorcykelentusiasters enorme arbejdsindsats lider så krank en skæbne, og endnu mere trist at samlingen af motorcykler nu bliver spredt for alle vinde.

Motorcyklerne spredes for alle vinde

Grundlæggeren har valgt selv at beholde udvalgte eksemplarer, motorcyklerne som er udlånt til museet returneres til deres retmæssige ejere, og en del af samlingen bortauktioneres snart hos det engelske auktionshus Bonhams.

Auktion d. 19 Oktober

Allerede på lørdag d. 19 Oktober har menigmand således mulighed for, at byde på en række af motorcyklerne der var udstillet på museet. Dette screendump fra Bonhams e-katalog viser, at motorcyklerne det drejer sig om findes under lot 201-290.

Se hvilke modeller der ryger under hammeren

Du skal scrolle lidt ned på siden der åbnes, når du klikker på det følgende link for at se hvilke modeller der findes i auktionskataloget. Du bliver nødt til væbne dig med lidt tålmodighed, for siden kan godt være lidt tung at loade.

Lot 201 er en 1928 Triumph 549cc Model NSD & Swallow Sidecar, der står vurderet til £ 6,000 – 9,000 eller DKK 51,000 – 77,000

To be sold without reserve

1928 Triumph 549cc Model NSD & Swallow Sidecar

Udover denne fine Triumph fra 1928, er der en lang række andre spændende motorcykler med varierende vurderinger i kataloget. En skam at London Motorcycle Museum måtte lukke, men den triste nyhed åbner til gengæld mulighed for, at nye ejere fremover kan nyde, værdsætte og eventuelt køre på et eller flere af klenodierne.

Vi ønsker dig en rigtig god jagt på lørdag.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start