5-12 jun 2015 afvikles vildeste racerløb, Isle Of Man
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Klar til Isle Of Man 2015 ?

5.-12. juni 2015 afvikles klodens mest vilde racerløb
Tommy Rønn
22/12-2014 kl. 16:45

Hvis du vil føle verdens vildeste sus, er det nu der skal bestilles billetter. Isle Of Man TT afvikles d. 5.-12. juni på øen Man ud for Blackpool på den engelske vestkyst.

Ingen tvivl om de tre herrer, Guy Martin, John McGuinness og Michael Dunlop bliver nogle af dem der kommer til at styre dette game på Man. Dunlop har afbrudt samarbejdet med BMW, altså en tom plads på den tyske fabriksracer, der derved overgår til Guy Martin.

Guy Martin på BMW lugter lidt af sejr, men Michael Dunlop har længe vist uhyggelig styrke på Man uanset maskine. Og glemme John McGuinness må man aldrig. Ikke uden grund at netop McGuinness er tæt på at slå gamle Joe Dunlops rekorder.

Promotion video for Isle Of Man 2015 er nu klar, og kan ses herunder. Vil du se det live skal billetterne bookes nu, for der er rift om pladserne ved verdens mest vanvittige racerløb. 

Del med en ven

0 personer snakker om “Klar til Isle Of Man 2015 ?

  1. Hej. Jeg vil helt vildt gerne en tur til Isle of man. (Det bliver desværre ikke i 2015) Men er der nogle arrangører, der laver ture der over? Jeg tænker, hvis jeg selv tog af sted. så ville jeg jo ikke vide, hvor de fede steder var, som man skulle stå?? 🙂 Og man skulle jo nødig gå glib at det fede!! 😉

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start