Kl. 20.00 er der igen TV på MagaCin.dk - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kl. 20.00 er der igen TV på MagaCin.dk

Så er det messetid. Intermot tilbage efter pause
Webmaster
28/10-2010 kl. 08:30

Så er det messetid. Intermot i Køln er tilbage efter seneste års pause.

Alle de nye fra BMW, Triumph, Kawasaki og Suzuki er filmet i alle ender og kanter. Kawasaki går direkte efter BMW struben, og vil øverst på superbike-tronen. Suzuki er mere jordnær, og sigter efter toppen af bestseller listen med deres nye streetfighter GSR750. BMW vil bare være størst.

En ægte dansker-duel er altid populært TV. To af dem med de rigtige kvaliteter som rejseduelighed, kraftig motor, god vindbeskyttelse og vigtigst, fornuftig pris, er sat i stævne. 140.000 kr. er alt det kræves for at indkøbe en stor sportstourer med plads til både leg og lillemor-transport.

God seerlyst, MagaCin teamet

Del med en ven

0 personer snakker om “Kl. 20.00 er der igen TV på MagaCin.dk

  1. – Og med den overskrift in mente, hvad i h…… er så meningen med billede 3 ??? 😉

  2. En ægte dansker-duel ?? det var en tynd kop kaffe der var ikke meget test over det

  3. Mener egentlig de forklarer meget godt hvilken man skal købe og hvilken er bedst alt efter hvilke lyster man har. Det er vel det der ide med "head to head"?

  4. Må indrømme, at kamera føringen fra Kawasaki-standen gav mig lyst til at slå væk! Det er så ikke jer, men når jeg vil se på piger i stram latex, så har jeg andre sider på nettet, hvor jeg kan finde dem. Når jeg er på en mc-site, vil jeg se på motorcykler!

    Men jeg er også gammel og tvær!

  5. Fint program og jeres test er også blevet bedre. Der fokuseres mere på +/- punkterne og uddybning af dem, så her er der thumps up fra mig. Jeg kan dog ikke forstå I ikke nævnte noget om Zuki-motoren og dens enorme liniære træk i bund- og mellemområdet, hvilket købere, der ikke er racerdrenge, ofte sætter stor pris på.

    I det nye nummer af Bike er GSX'eren sat op imod BMW R1200Rt og Triumph Sprint GT og der får den stor ros og ender på en 2. plads efter Bimmeren, der trods alt er dobbelt så dyr.

Skriv et svar

Giver børn en ny start