Se galleri: Muligvis den fedeste motorcykel fra Kina
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kinesisk Duke-dræber?

Bister naked bike fra CF Moto
Mathias B. Høj
19/12-2017 kl. 08:29

Motorcykler fra Kina har i den brede offentlighed et ry og rygte som rustent, dårligt kørende og faldende-fra-hinanden. Med andre ord, et design der hurtigt, meget hurtigt, giver patina – for nu at sige det pænt. Og i øvrigt er grimt som arvesynden – for nu at sige det grimt.

Det ry ser det ud til, at vi skal til at nuancere. For CF Moto's V.02 NK koncep er i hvert fald en motorcykel der falder indenfor undertegnedes ku' godt-kategori, hvis det nu skal lyde lidt halvlummert. Designet er rimeligt fremme i skoen og sigter tydeligvis mod kunder, der kunne finde på at købe en KTM Duke.

Hvis den kommer i produktion skal man desværre ikke forvente at kunne erhverve den for typiske kinacykelpriser. For delene er fra de respektive højeste hylder: affjedring af Öhlins, bremser fra Brembo og motoren ser ud til at være fra KTM, som CF Moto også samarbejder med.  En RC8 V-twin, så vi er formentligt et stykke over 1000 cc. Måske endda 1301 cc – det ville være nærliggende, samarbejdet med KTM in mente. Gitterrørstellet har også en vis premium-karisma.

Det bliver spændende, om konceptmodellen kommer i produktion – for så kunne den blive et yderst interessant bekendskab.

Del med en ven

0 personer snakker om “Kinesisk Duke-dræber?

  1. Nice. Men integreret pisserende til langtur …. mangler kun nr pladen 🙂

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start