CF Moto 650 - Kineserne blander sig i mellemklassen
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kineserne blander sig i mellemklassen

Nøgen og påklædt 650ccm fra CF Moto
Webmaster
28/07-2012 kl. 21:00

Da kineserne kom til Europa med deres små maskiner, floppede de totalt. Det kinesiske marked er totalt dødt i Europa, da de trods deres små priser, har annulleret alt omkring køreglæde.

Nu er der måske en ny åbning for kineserne. De nye fra CF Moto rammer den kubikklasse som europæerne elsker og leverer begge de muligheder køberne ønsker. Nemlig nøgen streetfighter, og kåbebeklædt tourer.

Om vi kommer til at se de to CF Moto nyheder i Danmark er nok tvivlsom, da de tidligere kineser-importører alle brændte fingrene. CF Moto mallemklasse-maskinerne virker dog mere lovende.

Begge er de opbygget over en parallel-tvin på 0,65 liter, og yder ca. 70 hk. Altså alt rigelig for flertallet.

Lander prisen under 50.000-60.000 har CF Moto måske en mulighed i Danmark.

Del med en ven

0 personer snakker om “Kineserne blander sig i mellemklassen

  1. Kunne være interessant med endnu en prisbillig aktør på markedet. Ikke fordi, at f.eks Hyosung nyder den store markedsandel, men fordi, at det altid er godt med alternativer på billig transport – og så har "kloge-Åger'ne" også lidt at udtale sig om!

  2. Det kunne måske være en rigtig fin og ikke mindst billig hverdags maskine.. 😉 Så kan man jo bruge lidt mere på raceren til sjov og ballade… 😉

  3. Spændende, godt med noget konkurrence i mellemklassen. Men problemet med disse maskiner er nok stadig at gensalgsværdien er for lav. En Hyosung GT 650 fås jo brugt for helt ned til 25000,- for en 2008 model…?

Skriv et svar

Giver børn en ny start