Kawasaki H2 rekord og on-board video fra Bonneville
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kawasaki H2 rekord og on-board video fra Bonneville

Klasse sejr på Bonneville Salt Flats International Speedway
CO
22/08-2018 kl. 16:00

Den tvangsfodrede Kawasaki H2 med kompressor har siden lanceringen været genstand for stor opmærksomhed.

Markedsføringen med blandt andet en video hvor supersports verdensmesteren Kenan Sofuoglu på en H2R accelererer til 400km/t over en bro er smart tænkt.

MagaCin har ved flere lejligheder haft fornøjelsen af at køre Kawasaki H2 uden R til efternavn i en række forskellige versioner.

Uanset om modellen stod standard, var tunet nærmest midtover, førte sig frem som nummereret Carbon Edition, eller var fuldt påklædt til rejsebrug med højt kåbeglas og sidetasker under navnet H2-SX, har motorens voldsomme træk altid imponeret.

Team 38 med Kawasaki H2 på Bonneville Salt Flats International Speedway

At der er skub i motoren blev d. 14 August understreget af Team 38, som ved årets Speed Week på Bonneville Salt Flats International Speedway deltog i klassen for serieproducerede motorcykler under 1000cc med kompressor. Se videoen herover hvor Team 38 kører på Bonneville i 2016.

Team 38 omtales ganske vist som uafhængigt, men har tilknyttet en stor stab af Kawasaki ingeniører og testkørere.

Under vanskelige forhold hvor projektet risikerede at gå op i hjulspin på salt-underlaget, var ingeniørernes tekniske indsigt og assistance nødvendig for at minimere netop hjulspin.

I H2'ens klasse for serieproducerede modeller må der efter det strikse regelsæt kun foretages få stærkt begrænsede ændringer.

Team 38, ingeniørernes og de dygtige testkøreres indsats bar frugt, da holdets Kawasaki H2 med tophastigheder på 340,571 km/t den ene vej og 333,557 retur blev noteret for en gennemsnitshastighed på 337,064 km/t, som rakte til en verdensrekord der sikrede sejren i 1000P-PB klassen.

Kawasaki H2 Record Certification Sheet

Tillykke til Kawasaki H2 og Team 38 med både rekord og sejr i klassen.

Nu hvor vi sidder her på kontoret og får Kawa H2 abstinenser, er det vist meget heldigt at MagaCin allerede har en kommende prøvekørsel i støbeskeen.

Som du kan læse her, er der en opdateret og endnu stærkere Kawasaki H2 undervejs.

Den danske Kawasaki importør er den lykkelige ejer af en nummereret H2 Carbon Edition, men har for længst skrevet slutseddel på den nye H2… også denne gang i Carbon Edition. Misundelse er en grim ting, så vi glæder os i stedet over allerede nu at have en aftale på plads om test af modellen.

Vi håber MagaCins læsere glæder sig lige så meget til at læse testen, som vi glæder os til at prøvekøre den nyeste Kawasaki H2.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start