Video: Franskmand bliver (næsten) i sadlen i 96 timer
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kan man bo på en MC?

Laurent Cochet har fået inspiration til turen fra det velkendte Iron Butt Rally
Steffen F. Olesen
22/07-2019 kl. 04:00

En fransk motorcykelentusiast, anmelder og YouTuber har taget en noget usædvanlig, men meget sjov challenge på sine skuldre.

Laurent Cochet viser i nedenstående video, hvordan han i hele 96 timer opholder sig på sin Kawasaki Versys 1000, uden at sætte sine fødder i jorden én eneste gang.

Den 2-delte video-serie følger Cochet på sit ”off the ground” eventyr gennem Frankrig, hvor han med start i Paris sætter kursen gennem de franske alper, med det mål at hans fødder ikke på noget tidspunkt må komme i kontakt med jorden.

Det betyder at motorcykelen skal tankes uden at sætte en for i jorden for at slå støttebenet ud, alle måltider skal indtages på cyklen, ingen hurtige stop på rastepladsen for at strække ben, og der skal i den grad koncentreres når der skal manøvreres gennem tæt trafik.

Dog tillader franskmanden sig af sikkerhedsmæssige årsager at hoppe af cyklen når han skal sove, hvilket foregår på borde/bænke sæt – så han er jo teknisk set stadig hævet over jorden.

Laurent Cochet har fået inspiration til turen fra Iron Butt Rally. Et amerikansk løb der afvikles over 11 dage, hvor deltagerne typisk lægger en distance på 18.000 kilometer bag sig. Iron Butt Rally er en del af Iron Butt Association som er en forening af dedikerede endurance kørere, og har på nuværende tidspunkt op mod 60.000 medlemmer. For at blive optaget i klubben skal man gennemføre en dokumenteret Iron Butt Ride, som er en ca. 1600 kilometer lang tur der skal gennemføres på maksimalt 24 timer – En udfordring der for nylig er gennemført på dansk jord.

Men det sejeste ved franskmandens tur er næsten hvor villige folk på de sociale medier er til at hjælpe, ved for eksempel at bringe mad til ham. Det er da fedt at nogle personer, selvom de ikke kender manden, vil støtte op omkring så tosset en idé.

Del med en ven

0 personer snakker om “Kan man bo på en MC?

Skriv et svar

Giver børn en ny start