Kan i gætte hvem jeg er? - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kan i gætte hvem jeg er?

Dette udseende vil snyde flertallet
Tommy Rønn
05/11-2010 kl. 17:30

Skarpe øjne vil dog ret hurtigt fange den manglende bremseskive fortil, en touringpræget dækmontering samt lyddæmper i den lille klasse.

Sydpå vil de unge drenge have det vilde som deres helte og verdensstjerner kører. Specielt i Italien er de yngste skøre med Aprilia RSV4, og denne forgudelse blev ikke bedre da Max Biaggi blev verdensmester på netop RSV4.

Nu er 180hk og 1 liter motor noget af en mundfuld for de unge, og derfor har Aprilia bygget en lilleput replika af deres RSV4. Minien hedder RS4, har 125kubik og 15 hk. Det betyder at sydens drenge må føre vidunderet.

Den sydeuropæiske ungdom er fanatiske motorcyklister, og accepterer ikke hvis deres maskiner ligner knallerter. Trods deres lave startalder når de skal på to hjul, og trods maksimalt 15hk, forlanger de udseende og teknik som de vildeste.

Derfor er Aprilia RS4 også bygget eksakt som de store, med de fineste komponenter. Den ligner helt enkelt de store, som var den produceret på selvsamme produktionsbånd. Den snød faktisk også nogle af MagaCins udsendte som troede den større end den er.

Desværre betyder det intet for fine komponenter, om de er placeret på en stor eller lille motorcykel, hvorfor man må formode denne lille racer bliver skræmmende dyr, og derfor bliver næsten umulig at sælge i Danmark.

Men der skal nu nok være en enkelt, eller to, her i landet der bare må have denne lilleput-racer. 

Del med en ven

0 personer snakker om “Kan i gætte hvem jeg er?

  1. Så mangler vi bare at få ændret kørekort reglerne herhjemme sådan at bilister med min 3 års erfaring kan erhverve sig et mikro mc kort (125cc og 15 hk) mod et mindre kørekursus (bremse, manøvre, undvige).

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start