Se Os hedder en ny sikkerhedskampagne - Meget lig Se Hinanden fra 2012
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kampagne skal gøre motorcyklisme mere sikker

Se Os hedder en ny sikkerhedskampagne - Meget lig Se Hinanden fra 2012
Tommy Rønn
16/03-2013 kl. 12:00

Motorcyklerne kommer – Pas på dem. Syn og opmærksomhed kan redde motorcyklister for knubs.

Et samarbejde mellem MC Touring Club, DMC, MFF og andre, skal gøre det mere sikkert at køre motorcykel i 2013. Kampagnen hedder Se Os, og skal udrulles gennem foråret 2013.

Ved seneste grundige undersøgelse af Haverikommisionen, blev det fastslået at 1/3 af alle motorcykeluheld, skyldes andre trafikanter der overser de tohjulede. Det er den 1/3 af alle motorcykeluheld, kampagnen skal minimere.

Ifølge Haverikommisionen skyldes de resterende 2/3 motorcykeluheld motorcyklisterne selv. For ringe evner og for høj far var her synderen. Dette problem kan motorcyklisterne selv minimere. Sænk hastigheden, og tag på efteruddannelse. Der er rigelige muligheder for kursus til de danske motorcyklister.

Nu krydser vi så fingre for motorcyklisternes medtrafikanter fanger kampagnen og passer på dem på to hjul.

Del med en ven

0 personer snakker om “Kampagne skal gøre motorcyklisme mere sikker

  1. Efteruddannelse-efteruddannelse! Det kan ikke siges tit nok! Defensiv kørsel på motorcykel er nøglen til overlevelse. Kør aldrig ind i en situation du ikke har styr på. Jeg vil godt rose bilisterne lidt. Jeg synes, de er blevet bedre til at holde øje med motorcyklisterne; På min første tur d. 1. marts blev jeg kun overset af 2 bilister, men klarede mig, da jeg var forberedt på at det kunne ske.

  2. Jeg vil bare lige, ligesom Sylvest, rose bilisterne lidt. Var ude at rulle 1. Marts her på Bornholm. Bare en kort tur på ca. 40 km, og jeg har ialt kørt 4 ture i år. Jeg er ikke blevet overset endnu, men kører selvfølgelig med det i baghovedet at bilisterne ikke er blevet vænnet til mc`er på vejene endnu.

Skriv et svar

Giver børn en ny start