Ducati Diavel 2015 Carbon - Billeder - Video - Data
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kald mig ikke cruiser !

Ducati mener deres 2015 Diavel er en liga over cruisere
Tommy Rønn
04/03-2014 kl. 13:00

Ducati har netop fremvist deres 2015 version af Diavel på det 84. Geneva Motor Show. Tidligere blev ingen MC nyheder fremvist på biludstillinger, men efter Audi har overtaget Ducati, følger den flotte italienske MC Audi i tykt og tyndt.

Ifølge flere kilder vil vi i fremtiden også se Ducati motorcyklerne i Audi forretninger. Sådan er det allerede i f.eks Sydafrika og Finland. Og kilder siger dette koncept med Ducati i Audi-forretninger også kommer til Danmark i nær fremtid.

Ducati fremviste 2015 Diavel under et slogan, “Kald mig ikke cruiser”. Ducati siger de har opfundet et nyt koncept til den nye Diavel, kaldet Sports-Cruiser.

Ingen tvivl om det er en barsk sag. 162 hk i en V2 Testastretta motor må nødvendisvis blive en gal ting at håndtere. Alle der har kørt Ducati ved hvor svære de kan være at køre, grundet det dårlige bundtræk og den lange gearudveksling. En Ducati kræver omdrejninger og fart for at spille, og sådan skal en Ducati være.

Billeder, video og specifikationer siger alt. Dette er en rigtig herre-maskine. 

Del med en ven

0 personer snakker om “Kald mig ikke cruiser !

  1. OK, jeg kalder dig så ikke cruiser … jeg kalder dig ustyrligt grim (i min optik). Her har Ducati simpelthen lavet en øjebæ 🙁

  2. Ducati har i årevis lavet mange smukke sportsmaskiner, men Multistrada er ikke særlig vellykket og Diavel er direkte grim. Det er sgu en OM`er

Skriv et svar

Giver børn en ny start