Kæmpe E-Park og KTM klub opført v. Horsens
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kæmpe E-Park og KTM klub opført v. Horsens

50 hektar baneanlæg op imponerende faciliteter er klar til gæster
Webmaster
16/07-2018 kl. 19:00

På et og samme sted er der nu opført et af Skandinaviens største anlæg til sjove firma, klub eller vennearrangementer. Samt et imponerende samlingssted til alle de mange danskere der efterhånden kører på KTM motorcykler.

Det ene udelukker ikke det andet. E-Park eller KTM Klubben. E-Parken kan benyttes af alle der ønsker at lave en sjov dag på motorcykel, lave konkurrencer, eller bare ønsker at øve sig på motorcykel. Når kræfterne slipper op på motorcyklen, er der også muligheder for paintball, fodboldgolf, bueskydning osv. Man behøver altså ikke være KTM kører eller medlem af KTM klubben for at benytte de mange oplevelser i E-Parken.

Hvis et arrangement ønskes som et større event, kan de fine klub-faciliteter til KTM klubben benyttes til konference, traktement, eller andet man måtte ønske i forbindelse med en aktiv dag for tohjulselskere.

En oplagt oplevelse til de mange danske motorcykelklubber, og vi tør godt indrømme at næste firmaudflugt for medarbejdere på MagaCin.dk og 123mc.dk går til den nye E-Park v. Horsens.

Mer info kan findes her: https://www.eparkdanmark.dk/

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start