Harley-Davidson: Julemanden standset i Århus
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Julemanden standset i Århus

Politiet har fanget julemanden midt i pakkeuddelingen i Århus
Tommy Rønn
23/12-2011 kl. 14:30

Politiet i Århus blev i går morges kontaktet af nervøse Århus-borgere. Hells Angels var blevet set køre rundt i den indre by iført julemandskostume. Det skulle dog vise sig at være den rigtige julemand der var blevet set.

Da endelig politiet fik fundet og fanget den beskrevne motorcykel, spurgte de til ejerskabet af motorcykel og prøveskilt. Julemanden udtalte at dette var en hemmelighed, da julen er hemmelig indtil d. 24. dec. Men hvis de bare måtte vide det, tilhørte begge dele Caps Harley-Davidson i Risskov.

Da politiet ydermere spurgte til formålet for dette besynderlige motorcykeltøj, kunne julemanden fortælle at han netop havde afleveret 25.000 kr. til børnenes kontor i århus. Han var altså en rigtig julemand.

Det hele endte lykkeligt, og både julemand og politi måtte holde sig på maven af grin da det gik op for begge parter hvilken gang kludder de var havnet i, grundet en enkelt vel emsig borger.

Julemanden fik lov at køre videre og kan nu fuldføre sin mission. Så hvis nogen modtager julegaverne let forsinket ved de hvorfor.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start